Motorka skončila „na střeše“, řidič ve fakultní nemocnici

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, podvodný prodej lístků na fotbalové mistrovství Evropy a také krádeže. Jeden zloduch odcizil drobnosti, druhý celý bagr.

Nehoda osobáku a motorky nedopadla pro motorkáře dobře – sanitka ho převezla do nemocnice v Olomouci. Foto: pčr

Řidič trefil motorkáře 

ŠUMPERK – Na červenou vjel v neděli 9. června do křižovatky v Šumperku řidič auta značky Kia, bohužel právě v okamžiku, kdy místem projížděl motorkář na BMW. Jezdec skončil po nárazu na zemi a pak v péči lékařů olomoucké fakultní nemocnice. K nehodě došlo na křižovatce ulic Jesenická a M. R. Štefánika. Při bouračce vznikla škoda za čtvrt miliónu korun.  

Místo na fotbal jela na policii 

ZÁBŘEH – O patnáct tisíc korun přišla mladá žena ze Zábřežska, která si přes web objednala lístky na fotbalové mistrovství Evropy. Prodejci předem zaslala patnáct tisíc korun, jenže dodneška jí žádné lístky nedorazily. Dlužno dodat, že k obchodní transakci nedošlo v oficiálním obchodě, nýbrž pomocí inzertního portálu. Policie teď případ řeší jako podvod.  

V Uničovské ulici bourala tři auta 

ŠUMPERK – Nehodu tří vozidel si vyžádala chvilková nepozornost jednoho z jejich řidičů. K události došlo minulý týden v Uničovské ulici, kde první vůz zpomalil před přechodem pro chodce, za ním jedoucí auto rovněž snížilo rychlost, akorát poslední z trojice šoférů nedobrzdil a do zpomalujících vozidel narazil. Při nehodě vznikla škoda za 155 tisíc korun. Všichni řidiči vyvázli bez zranění.  

Škodil kudy chodil 

MOHELNICE – Třiadvacetiletému mladíkovi ze Šumperska hrozí až tři roky vězení. Ačkoli byl před nedávnem za krádeže už jednou odsouzen, nemohl si pomoc a kradl znovu. Většinou drobnosti jako alkohol nebo kosmetiku. Takto si přilepšil třeba na benzince v Mohelnici nebo v tamním supermarketu.  

Zloděj ukradl bagr 

KOUTY NAD DESNOU – Krádeže pracovních strojů, a zvlášť bagrů, nepatří k běžným případům, kterými si policie na Šumpersku zabývá. Jeden z nich teď mají vyšetřovatelé na stole. Konkrétně řeší odcizení bagru, k němuž došlo v Koutech nad Desnou. Šestitunový stroj za 600 tisíc korun tam majiteli zmizel před několika dny.  

VIDEO: Zátah na Sedle. Motorkáři se maskovali kalhotkami, nejrychlejší řidič ujížděl lesem

ČERVENOHORSKÉ SEDLO – O tom, že silnici přes Červenohorské sedlo si motorkáři pletou se závodní dráhou, se ví už dlouho. Co všechno jsou ale schopni udělat pro to, aby je policie nepoznala, se až dosud příliš nevědělo. Fígle motorkářů prozradili policisté po tomto víkendu, kdy si na ně na Sedle počíhali. Více informací ZDE.

Násilí na fotbale roste do obludných rozměrů. Další video ukazuje bitku v Bludově

OKRES – Už několik případů násilí, které eskalovaly během fotbalových utkání, se v posledních týdnech odehrálo na Šumpersku. Některé bitky mezi fanoušky i fotbalisty byly tak brutální, že je řeší dokonce i policie. Naposledy se fanoušci porvali po skončení zápasu v Bludově a v Jestřebí. Fotbaloví funkcionáři dávají od problému ruce pryč, prý je to záležitost místních pořadatelů. Více informací ZDE.

Dlouhé Stráně uvěznily čtyři dělníky

DLOUHÉ STRÁNĚ – Tomuhle se říká štěstí v neštěstí. Zrovna před pár dny spolu hasiči a vedení elektrárny Dlouhé Stráně řešili, jak postupovat v případě krizových událostí, které mohou v souvislosti s aktuální údržbou tohoto vodního díla nastat. Domluvené postupy si pak naostro prověřili v neděli 16. června, kdy v tubusu elektrárny zůstali uvězněni čtyři dělníci, se kterými se tam převrátil údržbářský vozík. Více informací ZDE.





INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček