Kájo, jsi borec! Rašner potvrdil kvality ziskem dalších titulů mistra republiky a světa

ZÁBŘEH – Karel Rašner pokračuje v nastoleném trendu a dál potvrzuje nesporné kvality. Místo zbytečných slov za sebe nechává mluvit dosažené výsledky. To, že se stal letos mistrem republiky i světa, představuje všeříkající důkaz, který nepotřebuje sáhodlouhé komentáře.

Karel Rašner je na divoké vodě jako doma. Foto: FCB

Čerstvý student ČVUT v Praze a vítěz ankety Sportovec města Zábřeha za rok 2022 i v náročném období maturit a přijímacích zkoušek na vysokou školu dokázal velmi produktivně absolvovat v kánoi řadu povedených závodů. 

K největším úlovkům ve stále rostoucí konkurenci se řadí trojnásobný titul světového šampiona U23 ve sjezdu na divoké vodě v kategorii hlídek na C1 a C2 klasik a sprint plus. Navíc dokázal přidat stříbrný result na C2 sjezd sprint. 

S gratulací přispěchal i prezident 

Jeden z největších vrcholů celé sezony se odehrával v Roudnici nad Labem před domácím publikem. Šťastným reprezentantům předával medaile i prezident republiky Petr Pavel.  

Rašner nestrádal ani na národním šampionátu mužů. Nejprve z toho byla další zlatá a poté stříbrná ve sjezdovém sprintu. K výčtu triumfů vypádlovaných z divokých vln v lodi RK Company patří ještě navlas stejná medailová úroda v kategorii C1 sprint sklizená v rámci Evropského poháru.   

Jsi borec, Kájo!  

 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava