SOUTĚŽ: Festival CimbáLOVE bude šířit lásku k folkloru

ŠUMPERK - Cimbálová hudba, tradiční regionální občerstvení, moravské víno a lokální výrobky. To vše nabídne festival CimbáLOVE, který se uskuteční v Domě kultury Šumperk v sobotu 4. května. Hrajte s Rejem o vstupenky.

O víkendu se do šumperského kulturáku sjedou příznivci folkloru a cimbálové muziky. Foto: archiv

Festival CimbáLOVE dokazuje, že ani tradiční hudba našich předků není zastaralá a že ji i mladší generace aktivně provozuje, podporuje, vyhledává a pretváří v živoucí element naší kultury. 

"Jsem hudebník a prostě jsem chtěl, aby byl cimbál, na který sám hraji, víc vidět. Jednoduše, aby byl víc mezi lidmi. O tom, že se nám tento záměr daří naplnit, svědčí stále vzrůstající zájem o festival," uvedl Alois Pospíšil, který akci před třemi roky založil. 

Co by bylo cimbálu bez LOVE

Folklorní přehlídku ozdobí účast mnoha tuzemských i zahraničních hudebníků a nebude chybět ani dobré jídlo a víno. "Naším cílem je, aby menší prodejci nebyli jenom doplňkem větších firem, jak to vidíme na jiných akcích, nabídneme jim proto plnohodnotný prostor. Návštěvníci mohou ochutnat například Ofčí sýry Brníčko, kafe Pikola nebo si koupit keramiku, dřevěné výrobky a spoustu dalšího," uvedla za pořadatele Veronika Balharová.

SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 6 vstupenek na festival CimbáLOVE. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Tři výherce, kteří získají každý po dvou vstupenkách, zveřejníme v pátek 3. května ráno pod tímto článkem.

Soutěžní otázka:

Kolikátý ročník festivalu CimbáLOVE se letos uskuteční?

A)  3. ročník B)  4. ročník C)  5. ročník

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)

Vyhodnocení:  

Dvě vstupenky na festival CimbáLOVE vyhráli Martin Kulhaj ze Šumperka,  Dana Cyconová ze Šumperka a Petr Hlavsa ze Šumperka. Blahopřejeme! Výhru si vyzvedněte po předložení osobního dokladu u pořadatelů přímo u vstupu na akci. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava