Nic nového pod sluncem, mažoretky najely na medailovou vlnu

BYSTŘICE POD HOSTÝNEM - Po roce se vrátily na místo činu a znovu z toho byly žně ve znamení výsledkových úspěchů včetně nemalého počtu medailových triumfů. Mažoretky KK-Dance Šumperk vyrazily na svou první nepostupovou soutěž v tomto roce a za středový bod své výpravy si vybraly z historického pohledu třinácté pokračování Podhostýnského poháru. Jak u nich bývá zvykem, nezklamaly.

Ocenění se dočkal také sehraný Rodičovský tým. Foto: kk-dance

Ve všech věkových kategoriích poměřily síly s více než dvaceti soubory nejen z Česka, ale i ze Slovenska. O to pro ně bylo soupeření v Bystřici zajímavější. Viděly nové styly, a protože nabitá konkurence rovněž prahla po stupních vítězů, o každou medaili musely tvrdě bojovat.  

Navrch vítané bonusy 

Neminula je ani speciálních ocenění. Kromě skupiny Děti se dočkal i sehraný Rodičovský tým. Ze všech soutěžících si dokonce vysloužil nejvyšší bodové ohodnocení. V MISS mažoretka zabodovaly šumperské šikulky Karolína Hulíková a Sabina Balvínová. 

 “Soutěž byla pro některá naše děvčata premiérová v jejich životě. Mimo jiné nás těší i to, jak lehce všechno zvládla a jak moc se jim jednotlivá vystoupení povedla. Jsme na ně právem hrdí,” vzkazovala za “funkcionářskou partu” Olga Davidová. 

Chuť bojovat je neopouští

“Děvčata chuť bojovat neopouští ani před další soutěžní výzvou, která už bude postupová. Poctivě trénují, aby i nadále mohla co nejlépe reprezentovat město Šumperk na profesionální úrovni,” dodala Davidová.  


 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava