Firma přišla o dřevo, řidiči o rozum

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Opilce a feťáky za volantem, krádež patnácti kubíků dřeva a také "kamaráda do deště", který za krádež peněženky a mobilu míří rovnou za mříže.

Policisté objevili v průběhu týdne několik opilých řidičů a jednoho, který byl pod drogami. Foto: pčr

Policisté byli v terénu od rána 

ŠUMPERK – Akci zaměřenou na kontrolu řidičů spustili v pondělí 24. června policisté v Šumperku. Na řidiče se zaměřili od šesté hodiny ráno do jedenácti dopoledne a prověřili 126 šoférů. Ti se dopustili deseti přestupků, jeden muž jel pod vlivem drog, druhý nadýchal skoro 1,6 promile.  

Opilá řidička vjela přejela koleje na červenou 

ŠUMPERK – Sedmačtyřicetiletou ženu obvinili policisté z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Měla se ho dopustit tím, že ve středu 26. června vjela v Jesenické ulici na železniční přejezd v době, kdy ještě svítila červená výstražná světla. Při dechové zkoušce nadýchala hříšnice 1,3 promile v dechu.  

Zloděj si odvezl kuláče 

STARÉ MĚSTO – O celkem patnáct kubíků kulatiny přišla firma na Staroměstska. Zloděj jí ukradl dřevo z volně přístupného pozemku, jednalo se o čtyřmetrové kulatiny břízy a modřínu. Firma vyčíslila ztrátu na 95 tisíc korun.  

Kamarádství skončilo 

POSTŘELMOV – Do vězení brzy zamíří devětadvacetiletý muž ze Šumperska, který okradl svého kamaráda v Postřelmově. Stalo se tak během návštěvy, kdy příteli sebral peněženku i s mobilním telefonem. Podobného chování se nedopustil poprvé, protože z vězení odešel teprve nedávno, a navíc v podmínce. Tu teď porušil, a proto se za katr zřejmě brzy vrátí.  

Bouřky zastavily vlaky a zatopily sklepy

OKRES – Silné bouřky, které se prohnaly regionem v noci na čtvrtek 27. června nadělaly velké škody a zaměstnaly hasiče. Nejvíce práce měli s odstraňováním popadaných stromů a čerpáním vody ze sklepů. Stromy také zablokovaly železniční trať ze Šumperka do Olomouce v části u Bohuňovic. Více informací ZDE.



INZERCE
Mrkni na reality Mrkni na reality

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava