Na silnicích škodila zima a odporný vandal

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody po celém okrese, řádění vandala u Billy v okresním městě a také zachránili muže, který zkolaboval v jedné obci na Šumpersku.

Dramaticky vyhlížející nehoda v Rapotíně zůstala naštěstí bez zranění, zato škoda se vyšplhala na 450 tisíc korun. Foto: pčr

Volkswagen narazil do sypače

RAPOTÍN – Devětadvacetiletý řidič volkswagenu narazil v úterý 28. listopadu do auta silničářů. K nehodě došlo po druhé hodině v noci v Rapotíně. Šofér osobáku dostal v zatáčce smyk a přejel do protisměru, kudy právě projížděl sypač s radlicí. Nehoda zůstala bez zranění, škoda se vyšplhala na 450 tisíc korun.  

Řidička do cíle nedojela 

SOBOTÍN – Svého opela převrátila na střechu dvacetiletá řidička, která havarovala ve středu 29. listopadu mezi Vernířovicemi a Sobotínem. Žena dostala smyk, narazila do betonového sloupku a pak vyjela mimo silnici, kde se vůz převrátil na střechu. Vše se naštěstí obešlo bez zranění.

Policisté předběhli záchranku  

ŠUMPERSKO – Policejní hlídka s defibrilátorem zachránila muže, který zkolaboval v obci na Šumpersku. Policisty o součinnost požádala záchranná služba. Hlídka přijela k pacientovi jako první a policisté Jakub Přikryl a Matěj Vyroubal muže resuscitovali. Později si ho do péče převzala záchranka.  

Vandal řádil v Šumperku 

ŠUMPERK – Auto značky Ford zdemoloval ve čtvrtek 30. listopadu vandal v Šumperku. Vůz zaparkovaný před supermarketem poničil důkladně – prošlápl mu střechu, rozbil čelní sklo, zničil anténu, zpětné zrcátko i stěrač. Celkem tak majiteli způsobil škodu za 35 tisíc korun.

Takhle dopadl ford, který si v Šumperku vyhlédl vandal. Rozbil vše, co šlo. Foto: PČR

Hasiči hlásí desítky výjezdů. Zapadli i sypači

OKRES – Zhruba padesát výjezdů v rámci celého Olomouckého kraje mají za sebou hasiči. O víkendu zasahovali u dopravních nehod, ale odklízeli také stromy, které popadly na silnice. Na Jesenicku pomáhali hasiči vytahovat zapadlé silničáře i autobus. Více informací ZDE.

Autobus sjel do příkopu. Cestující vyskákali okny

REJCHARTICE – Kluzké silnice potrápily ve středu 29. listopadu ráno spoustu řidičů na Šumpersku. Pořádně se zapotil také šofér autobusu, který sjel do příkopu u Rejchartic. A horko bylo i cestujícím. Někteří ze strachu, že se vůz převrátí, vyskákali okny. Více jsme psali ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava