Kvůli pádu z kola musel vzlétnout vrtulník

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Těžký karambol seniora na motokole, krádež v lázních a také další dva podvody přes internet. Žena přišla o více než milion korun, muž o 150 tisíc korun.

Pro těžce zraněného cyklistu ve věku 76 let musel přiletět vrtulník. Foto:PČR

Senior havaroval na motokole. Letěl pro něj vrtulník  

LIBINA – Šestasedmdesátiletý senior havaroval v pátek 20. ledna při jízdě na motokole v Libině. Přepadl přes řídítka a dopadl na silnici, kde zůstal ležet. Nehodu viděla svědkyně, která zavolala záchranku a muži poskytla první pomoc. Na místo doletěl vrtulník, jenž těžce zraněného muže následně převezl do fakultní nemocnice v Olomouci.  

Podvodník nedodal slíbené palivo 

LOŠTICE – O pětačtyřicet tisíc korun přišel muž z Loštic, který si objednal dodávku topných pelet za 150 tisíc korun. Dodavateli, kterého našel na sociálních sítích, zaplatil předem tučnou zálohu. Jenže prodejce palivo ve smluveném termínu nedodal a se zákazníkem přestal komunikovat. Policie událost řeší kvůli podezření ze spáchání trestného činu podvod.  

V lázních řádil zloděj 

VELKÉ LOSINY – Místo oddychu jen plnou hlavu starostí – dvě návštěvnice velkolosinských lázní tam v sobotu 21. ledna přišly o kabelku a mobilní telefony. Věci si nechaly na chvíli bez dozoru u lehátek. Krádeží jim zloděj způsobil škodu za dvaapadesát tisíc korun.  

Zloděj okradl ženu o více než milión korun. Přemlouval ji čtyři hodiny 

ŠUMPERK – Možná dosud největší internetový podvod šetří šumperská policie. Muž okradl ženu ze Šumperska o jeden milión a tři sta padesát tisíc korun. Zneužil k tomu jejího internetového bankovnictví. Celý článek ZDE




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava