Žena z Nového Malína si přepadení vymyslela

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Kromě toho, že dál rozplétají vraždy, které se minulý týden odehrály na Klepáčově a ve Velkých Losinách, vyšetřují také pokus o dvojnásobnou vraždu v Postřelmově. V policejních svodkách nechybí ani dopravní nehody nebo kuriózní případ okradené cyklistky, která si loupež vymyslela.

Policisté se v těchto dnech u nás nenudí. Foto: PČR

Ze zloděje se vyklubal milenec

NOVÝ MALÍN – K nečekanému obratu došlo při vyšetřování případu přepadení cyklistky v Novém Malíně. Jednatřicetiletá žena v polovině října na policii uvedla, že ji na cyklostezce přepadl neznámý muž, který jí z kola shodil na zem a sebral kabelku. Teď vyšlo najevo, že se celý případ odehrál poněkud jinak. Nešlo o lupiče, ale o jejího milence. Při pošťuchování pak spadla z kola. Dříve oznámenou krádež věcí teď popřela.

Další nehoda u Libivé. Bouralo hned pět aut

LIBIVÁ – K další nehodě došlo ve čtvrtek 27. října u Libivé. Postupně tam do sebe narazilo hned pět aut. Řidič VW Polo nedobrzdil, narazil do před ním jedoucí škodovky, která pak bouchla do dalšího vozu, jež následně poškodilo ještě jeden automobil. Polo po nárazu přejelo do protisměru, kde se čelně střetlo s fiatem. Při nehodě se zranili čtyři lidé a škoda se vyšplhala na téměř 700 tisíc korun. Dechová zkouška byla u všech řidičů negativní.  

Hřešil každý šestý řidič

KRAJ – Během posledního říjnového víkendu se policisté zaměřili na kontrolu silničního provozu. A výsledky? Z celkem 650 vozidel se dopustilo přestupku 112 řidičů. Většinou šlo o překročení maximální povolené rychlosti nebo špatný technický stav auta. Tři šoféři si před jízdou „přihnuli“ a nadýchali více než jedno promile.

Podrobnosti ke zločinu v Postřelmově: Mladík vraždu plánoval 

POSTŘELMOV – Kriminalisté zveřejnili podrobnosti k pokusu dvounásobné vraždy, která se odehrála tuto středu 2. listopadu v Postřelmově. Z informací vyšetřovatelů vyplývá, že devatenáctiletý pachatel útok nožem pečlivě plánoval. Bodná zranění utrpěl jeho dvaasedmdesátiletý dědeček a o pět let mladší soused. Celý článek najdete ZDE.  





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava