Podrobnosti ke zločinu v Postřelmově: Mladík vraždu plánoval

POSTŘELMOV – Kriminalisté zveřejnili podrobnosti k pokusu dvounásobné vraždy, která se odehrála tuto středu 2. listopadu v Postřelmově. Z informací vyšetřovatelů vyplývá, že devatenáctiletý pachatel útok nožem pečlivě plánoval. Bodná zranění utrpěl jeho dvaasedmdesátiletý dědeček a o pět let mladší soused.

Nůž, kterým násilník na svého dědečka a souseda zaútočil. Foto: PČR

„Oba zranění muži byli transportování do nemocnic v Olomouci a Šumperku. Po pachateli, který z místa činu utekl, začali policisté okamžitě pátrat a na jedné z ulic v Postřelmově podezřelého muže za použití donucovacích prostředků, hrozby namířenou střelnou zbraní, zadrželi,“ informoval Libor Hejtman, mluvčí krajské kriminálky.  

Mladík může dostat i výjimečný trest

K pokusu o vraždu došlo v rodinném domě. Motiv činy policie nezná. Mladík měl negativní test na alkohol i na drogy. Roli v jeho jednání mohl způsobit komplikovaný duševní stav, kterým se teď budou zabývat znalci.

„Obviněnému muži hrozí za zvlášť závažný zločin vražda na dvou osobách ve stadiu pokusu trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let nebo výjimečný trest,“ dodal Hejtman.


SOUVISEJÍCÍ ČLÁNEK:

Co se to děje? Další pokus o dvounásobnou vraždu v Postřelmově







INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit