Zloděj vybílil dům v Zábřeze. Našel i trezor

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dealera pervitinu, podvedeného seniora, dopravní nehody, vloupání a také brutální vraždu teprve osmnáctiletého mladíka ve Velkých Losinách.

Po zloději, který "vybílil" dům v Zábřeze, pátrá policie. Ilustrační foto: archiv

Kradl jako straka, bral zlato i peníze

ZÁBŘEH – Škodu za 150 tisíc korun způsobil zloděj, který se během předposledního říjnového víkendu vloupal do domu v Zábřeze. Uvnitř našel trezor, odkud ukradl desetitisíce korun. Pak sebral zlatý řetízek, prsten a další věci. Policie případ šetří kvůli podezření z trestného činu krádež a porušování domovní svobody.

Vypůjčené auto převrátil na střechu

HRABOVÁ, LEŠTINA – Nemilé překvapení čekalo v neděli 23. října na majitelku Škody Felicie. Její vůz totiž lidé našli převrácený v příkopu mezi Leštinou a Hrabovou. Žena uvedla, že škodovku občas půjčovala stavebním dělníkům, ale vždy až po jejím svolení. Tentokrát však auto nikomu nepůjčila. Na voze vznikla škoda za 20 tisíc korun. Po řidiči, který nehodu způsobil, policie pátrá.

Vařil pervitin. Vězení má jisté 

ZÁBŘEH – Už brzy zamíří do vězení pětačtyřicetiletý muž ze Zábřeha. Policisté mu totiž prokázali, že vařil pervitin, který prodával dalším lidem. A to přesto, že za podobnou trestnou činnost byl už jednou odsouzen, a navíc byl v podmínce. Dealerovi drog teď hrozí nejméně dva roky odnětí svobody, maximálně deset let.

Podvodník obalamutil seniora

ŠUMPERK – O sedm a půl tisíce korun přišel senior ze Šumperska, kterého okradl podvodník poblíž hypermarketu ve Fialově ulici v Šumperku. Muže obalamutil tvrzením, že nutně potřebuje peníze pro svoje děti a výměnou nabízí hodinky a holicí strojek. Důchodce souhlasil a pachatel z něj postupně „vytahal“ výše uvedenu částku. Podvedený senior případ oznámil na policii se zhruba dvoutýdenním zpožděním.

Surová vražda ve Velkých Losinách 

VELKÉ LOSINY – K tragické události došlo v uplynulých hodinách ve Velkých Losinách. Obětí vraždy se tam měl stát teprve osmnáctiletý mladík. Nožem ho údajně napadl stejně starý spolubydlící. Bližší podrobnosti zatím policie nezveřejnila. Celý článek ZDE




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava