Jeden řidič pil, druhý nedával pozor

Z POLICEJNÍ LINKY - Policejní svodka za uplynulý týden je opět plná bouraček a opilých řidičů. A ani tentokrát nechybí případ podvodu přes internet - napálit a ožebračit se nechal padesátiletý muž ze Šumperka.

Srážka dvou aut mezi Bohdíkovem a Rudou nad Moravou skončila zraněním spolujezdce, kterého záchranáři převezli do šumperské nemocnice. Foto: PČR

Auta se srazila při odbočování

BOHDÍKOV - Bez zranění se neobešla nehoda dvou osobáků mezi Bohdíkovem a Rudou nad Moravou. K bouračce došlo v pátek 16. září během okamžiku, kdy jedno z vozidel odbočovalo mimo silnici. Zranění utrpěl spolujezdec z vozidla Suzuki Vitara, který skončil v šumperské nemocnici. Při nehodě vznikla škoda za 400 tisíc korun.

Řidič tvrdil, že ho přemohla únava. Nadýchal přes dvě promile  

ZÁBŘEH - K dopravní nehodě došlo v pátek 16. září u Zábřeha. Do sebe tam narazila dvě vozidla – Peugeot 206 a Ford Transit. Řidič peugeotu přejel do protisměru, kde do dodávky narazil. Policistům po nehodě tvrdil, že se mu únavou zavíraly oči. A nebylo se čemu divit - hlídka mu v dechu naměřila 2,25 promile alkoholu. Bouračka se naštěstí obešla bez zranění. Viníkovi nehody teď hrozí až tři roky odnětí svobody.

Investice do kryptoměn znovu nevyšla 

ŠUMPERK - Padesátiletý muž ze Šumperska přišel o 145 tisíc korun. Stal se totiž obětí podvodu. Ten měl stejný scénář, jako mnoho jiných případů předtím. Podvodník se vydával za investičního poradce, který měl zhodnocovat peníze v kryptoměnách. Od důvěřivého muže získal přístup k elektronickému bankovnictví, a tím pádem i k jeho úsporám.

Podnikatel bral neoprávněně dávky na bydlení 

ŠUMPERK – O téměř 190 tisíc korun připravil stát dvaadvacetiletý mladík ze Šumperska. Peníze čerpal formou dávek na bydlení. Jak ale vyšlo najevo, neměl na ně nárok - úřadům zapomněl sdělit, že podniká. Policie teď na případu pracuje kvůli trestnému činu podvod. 

Na policejní služebnu přijela opilá žena autem. Tím ale neskončila 

VELKÉ LOSINY – Hodně veselá dáma navštívila v pátek 16. září policisty ve Velkých Losinách, aby na jejich služebně podala vysvětlení k případu. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby nedorazila autem a silně opilá. Celý článek ZDE

Mezi Rovenskem a Postřelmůvkem havaroval autobusu plný dětí

ROVENSKO - Z havarovaného autobusu mezi Rovenskem a Postřelmůvkem hasiči v pondělí 19. září odpoledne evakuovali 38 lidí. Pod linkovým autobusem se utrhla krajnice, sjel do příkopy a převrátil se na bok. Nehoda si vyžádala dva zraněné. Celý článek ZDE.

Muž zkolaboval v Jeseníkách. Měl štěstí, že šla kolem zdravotnice

JESENÍKY – O velikém štěstí může mluvit cyklista, jenž v pátek 16. září zkolaboval při výjezdu na Ovčárnu. První pomoc mu poskytla zdravotnice, která šla náhodou kolem. Pak do akce vyrazili záchranáři i vrtulník. Celý článek ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava