Muž objevil pancéřovku, řidička láhev bílého vína

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Především dopravní nehody a opilé řidiče i řidičky. Bohužel ani tento týden nechybí v policejních svodkách další nešťastník, který se nechal ožebračit přes internet.

Zbraň se ukrývala v hlíně asi dvacet centimetrů pod povrchem. Foto: PČR

Muž vykopal pancéřovku

ŠUMPERK – Pancéřovku typu P27 vykopal ve středu 14. září pětapadesátiletý muž v Šumperku. Zbraň se ukrývala v hlíně asi dvacet centimetrů pod povrchem. Šumperan neriskoval, zavolal policii a ta na místo vyslala pyrotechnika, který si pancéřovou pěst odvezl ke zneškodnění.

Nehodu měl způsobit zajíc 

SUDKOV – Dvacetiletý řidič havaroval ve čtvrtek 15. září mezi Sudkovem a Lesnicí. Auto vjelo do zalesněného svahu, kde se převrátilo na střechu. Motorista policistům řekl, že mu do cesty vběhl zajíc, proto strhl volant a vyjel mimo silnici. Mladík se při nehodě zranil a záchranka ho převezla do nemocnice v Olomouci. Dechová zkouška byla negativní.  

Zraněnou řidičku převážel vrtulník

LIBIVÁ – Letecká záchranka musela do nemocnice přepravit pětačtyřicetiletou řidičku, která ve čtvrtek 15. září bourala u Libivé. Kvůli vysoké rychlosti dostala v zatáčce smyk, vyjela do protisměru, kde se čelně střetla s protijedoucím náklaďákem. Na autech vznikla škoda za 200 tisíc korun. Zraněná žena skončila v olomoucké fakultní nemocnici, šofér nákladního auta vyvázl z nehody bez zranění.  

Žena nadýchala skoro 4 promile 

MOHELNICE – Na záchytce skončila ve středu 14. září dvaačtyřicetiletá řidička, která se projížděla Mohelnicí. Její podivná jízda přilákala pozornost ostrahy firmy, kde se žena pokusila zaparkovat. Přivolaná hlídka jí pak naměřila 3,89 promile. Motoristka se policistům vymlouvala, nakonec ale přiznala, že si před jízdou vypila celou láhev bílého vína. Teď jí hrozí až jeden rok vězení.  

Z Libiny ukradli mustanga 

LIBINA – Do skladu v Libině se vloupal zloděj. Majiteli ukradl motocykl Jawa 50 Mustang, historickou hasičskou přilbu a také různé nářadí – vše v hodnotě zhruba 130 tisíc korun. Policie na případu pracuje kvůli spáchání trestného činu krádež.  

Opět podvod s bitcoiny 

ŠUMPERK – O třicet tisíc korun přišel muž, který naletěl podvodníkovi, jenž se vydával za obchodníka s bitcoiny. Pachatel získal přístup k internetovému bankovnictví své oběti, a navíc ji přesvědčil k založení úvěrového účtu na 189 tisíc korun. Ten už se zloději naštěstí vybrat nepodařilo.  

Další zvíře na silnici 

POSTŘELMOV – Do pořádného maléru se v neděli 11. září dostala teprve jednadvacetiletá dívka z Postřelmova. Brzy ráno bourala při jízdě do Zábřeha – její auto narazilo do železničního náspu a převrátilo se na střechu. Motoristka uvedla, že jí do cesty vběhla srna. Spíše se však potkala s „opicí“ – policisté jí v dechu naměřili 1,8 promile a dále zjistili, že nemá řidičák a auto, které řídila, patřilo jejímu otci – ten však o tom, že si dcera vůz vypůjčila, vůbec nevěděl.

Muž na Sedle fotil motorkáře. Skončil na zemi a s rozbitým telefonem

ČERVENOHORSKÉ SEDLO – S motorkáři na Červenohorském sedle má negativní zkušenost šestačtyřicetiletý muž z Jesenicka. V úterý 13. září se s jezdci dostal do sporu poté, co si fotil jejich rychlou jízdu. Více jsme psali ZDE.



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit