Cyklista narazil do policejního auta, motorkář do cyklistů

Z POLICEJNÍ LINKY - Řádění motorkářů na Červenohorském sedle má další nevinné oběti. Tentokrát naštěstí jen zraněním skončila srážka yamahy se dvěma cyklisty. Naopak v Mohelnici byl viníkem bouračky cyklista, který se čtyřmi promile alkoholu v krvi narazil do policejního auta. Co dalšího řešili v uplynulých dnech muži zákona?

Řidič yamahy spatřil oba cyklisty na poslední chvíli. Nárazu už zabránit nedokázal. Foto: pčr

Motorkář srazil dva cyklisty

ČERVENOHORSKÉ SEDLO – K nehodě motorky a dvou cyklistů došlo v neděli 7. srpna mezi Kouty nad Desnou a Červenohorským sedlem. Řidič yamahy spatřil oba kolaře na poslední chvíli, motorku „položil“ a doufal, že střetu zabrání. Nezabránil – stroj oba cyklisty srazil a všichni tři se nakonec potkali v nemocnici.   

Opilý cyklista narazil do policejního auta 

MOHELNICE – Sedmatřicetiletý cyklista zabavil ve středu 10. srpna hlídku policie v Mohelnici. Její pozornost upoutal stylem jízdy – po silnici kličkoval a najížděl na auta. Když ho policisté dojeli, opilý kolař pak vrazil i do jejich auta. A nebylo se čemu divit – muži zákona mu v dechu naměřili více než čtyři promile alkoholu. Věc teď bude řešit přestupková komise, oprava poškozeného policejního vozu vyjde na 10 tisíc korun.  

Chtěla prodat bačkory, přišla o 150 tisíc korun 

ZÁBŘEŽSKO - Podvodníci si na prázdniny nehrají – pracují pořád. Přesvědčila se o tom čtyřiatřicetiletá žena ze Zábřežska, která chtěla na internetovém bazaru prodat dětskou obuv. Do podvržených webových stránkách přepravní společnosti pak uvedla přihlašovací údaje ke svému bankovnímu účtu a rázem přišla o 150 tisíc korun.  

U Starého Města se srazily dvě škodovky

STARÉ MĚSTO – K nehodě dvou škodovek došlo v sobotu 6. srpna mezi Hanušovicemi a Starým Městem. Třiatřicetiletá žena tam nezvládla průjezd zatáčkou, kvůli vysoké rychlosti dostala smyk a přejela do protisměru, kde se střetla s protijedoucím autem. Nehoda si vyžádala čtyři zraněné – řidičku a řidiče ze škodovky i jejich dva spolujezdce. Všichni skončili v šumperské nemocnici.  

Auto skončilo na boku

KOPŘIVNÁ – Ještě jedna nehoda se na Hanušovicku odehrála v sobotu 6. srpna. Mezi Hanušovicemi a Kopřivou bourala další Škoda Octavia a také tentokrát byla příčinou vysoká rychlost. Motoristka dostala v zatáčce smyk a s vozem se převrátila na bok. Vše se ale obešlo bez zranění.  

Táborová hra se změnila v noční můru. Strachovali se úplně všichni

RAMZOVÁ - Noční stezka odvahy se pro děti i vychovatele tábora v Ramzovském sedle stala děsivou noční můrou. Tři dívky se totiž během půlnoci ztratily v lese a hledat je musela policie. Vše naštěstí dobře dopadlo a vychovatelům i pátracím hlídkám spadl kámen ze srdce – slyšeli to až na Šeráku. Více jsme psali ZDE.

Veterináři v šoku. V Rapotíně objevili množírnu zbídačených psů

RAPOTÍN – Téměř 40 psů objevili veterináři v množírně, kterou provozoval muž z Rapotína. Část zvířat byla podle zjištění Státní veterinární správy ve zbídačeném stavu. Jednalo se o plemena šarpej, boloňského psíka a jejich křížence. Více jsme psali ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava