Táborová hra se změnila v noční můru. Strachovali se úplně všichni

RAMZOVÁ – Noční stezka odvahy se pro děti i vychovatele tábora v Ramzovském sedle stala děsivou noční můrou. Tři dívky se totiž během půlnoci ztratily v lese a hledat je musela policie. Vše naštěstí dobře dopadlo a vychovatelům i pátracím hlídkám spadl kámen ze srdce – slyšeli to až na Šeráku.

Do akce nastoupily všechny dostupné hlídky včetně policejního psa. Foto: FB

Drama se odehrálo ve středu 3. srpna. "Děti měly jít po vytyčené trase dlouhé asi 300 metrů samy a bez svítilen. Tři dívky ve věku 13 až 15 let se ale do tábora nevrátily. Když se vychovatelům ani po půlhodině nepodařilo děvčata nalézt, oznámili událost na linku 158,“ uvedla Marie Šafářová, mluvčí policie. 

Dívky byly vystrašené, ale jinak v pořádku

Do akce okamžitě nastoupily všechny dostupné policejní hlídky a z postele musel i psovod se svým čtyřnohým parťákem. Ztracenou trojici dívek hledali lidé zhruba hodinu. Nakonec je policisté objevili na silnici mezi Ramzovou a Horní Lipovou. 

„Všechny tři byly v pořádku, nezraněné, pouze vystrašené z toho, jak se ve tmě ztratily. Hlídka odvezla dívky zpět do tábora, kde je předala táborové vedoucí,“ dodala Šafářová.  



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit