Řidič se lekl a letěl do příkopu. I s dítětem skončil v nemocnici

Z POLICEJNÍ LINKY - Ve středu se stala už zase nehoda na Bluďáku. A nebyla to jediná bouračka, kterou v uplynulých dnech policisté řešili. Kromě dopravních kolizí strážci zákona prověřují také dva další případy krádeže přes internet. On-line podvodníci mají v našem regionu žně, lidé přichází o statisíce. A varování nepomáhají.

Šestačtyřicetiletý řidič toyoty se při projíždění zatáčky lekl protijedoucího auta a strhl řízení. Foto: pčr

Další nehoda na "Bluďáku"

ŠUMPERK – K nehodě došlo ve středu 22. června na silnici mezi Šumperkem a Bludovem. Šestačtyřicetiletý řidič toyoty se tam při projíždění zatáčky lekl protijedoucího auta, strhl řízení, vyjel mimo silnici a v příkopu poškodil dopravní značku. Na voze vznikla škoda za 160 tisíc korun. Šofér i jeho malý pasažér z autosedačky skončili na vyšetření v šumperské nemocnici.  

Žena přišla o pas i o peníze 

ŠUMPERK – Do budovy ve Vikýřovické ulici si v uplynulých dnech vloupal zloděj. Z batohu ženy tam ukradl SD a SIM kartu, peněženku s hotovostí a dva pasy. Kromě nepříjemností s vyřizováním nových dokladů tak zloděj způsobil ženě škodu za 34 tisíc korun.  

Podvody přes internet stále fungují 

ZÁBŘEH – O velkou část úspor přišla jednapadesátiletá žena ze Zábřežska. Naletěla podvodníkovi, který se na sociálních sítích prezentoval jak odborník na investice. Ženě doporučil, aby si nainstalovala program pro vzdálenou správu zařízení a pak jí z internetového bankovnictví ukradl 300 tisíc korun s tím, že si ještě stihl vyřídil půjčku na dalších 600 tisíc korun. Podobné případy řeší policie v poslední době pravidelně.  

Daří se i zlodějům na bazarech 

ŠUMPERK – Další oblíbený trik zlodějů zafungoval na osmačtyřicetiletou ženu. Na internetovém bazaru chtěla prodat jízdní kolo, zareagovala na nabídku údajného kupce, který jí poslal link na dopravní společnost, jež měla bicykl převézt. Na zmiňované webové stránce pak žena vyplnila přihlašovací údaje do svého internetového bankovnictví - záhy jí z účtu zmizelo 50 tisíc korun.  

Motorkáře srazilo auto 

MOHELNICE - Neznámý vůz srazil v sobotu 18. června motorkáře mezi Mohelnicí a Studenou Loučkou. Vozidlo motorku předjíždělo a při zařazování zpět do jízdního pruhu zavadilo o její řídítka. Motorkář pak spadl na silnici a zranil se. Jednalo s o auto tmavé barvy, případní svědci nehody mohou policii kontaktovat na lince 158.  

Traktor se převrátil do rybníka. Řidič bojoval o život

VERNÍŘOVICE – K dramatické dopravní nehodě došlo ve středu 22. června ve Vernířovicích. Do rybníka se tam převrátil malý traktor, jehož řidič sekal na břehu trávu. Muž zůstal uvězněn ve stroji a s vypětím všech sil držel hlavu na vodou. Ze smrtelného nebezpečí ho vyprostili hasiči. Celý článek ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava