Asper se vrátil na vítěznou vlnu, v šumperských vodách potopil havířovské Torpedo

ŠUMPERK - Florbalisté Šumperka po dvou venkovních porážkách ve Zlíně a v Petrovicích najeli zpátky na vítěznou vlnu. Posloužil jim k tomu návrat do důvěrně známého prostředí. V hale na gymnáziu se jim povedlo sestřelit havířovské Torpedo.

Hostování Marka Viterny z Pardubic se Šumperku vyplácí. Foto: FCB

A to šesti přesnými zásahy. Když v úvodu třetí třetiny zvyšoval už na 5:0 svým druhým gólem v sobotním utkání Marek Viterna, zdálo se být o všem jasno. Jenže nebylo.  

Podařený nástup, krkolomný finiš 

Hosté nesložili zbraně a definitivně je uzemnila až branka Jiřího Trávníčka z 57. Minuty. Týmový kanonýr zajistil svým barvám uklidňující vedení 6-3. Přestože závěrečné slovo patřilo partě ze severu Moravy, všechny body zůstaly doma. 

“Podařil se nám vstup do zápasu, což nebývá úplně zvykem. Havířov se dlouho trápil v zakončení, i díky tomu se na naše hokejky nastěhoval větší klid. Varováním je pro nás hra při soupeřově hře bez brankáře. Až příliš jednoduše jsme několikrát zbytečně inkasovali,” zhodnotil víkendové představení svého mužstva šumperský kouč Ondřej Mrázek. 

Zpátky v elitní šestce 

Asper se s pomocí zaslouženého triumfu vyšvihl do elitní šestky průběžného pořadí. Od víkendového protivníka jej dělí jediný bod. V dalším kole čeká na Mrázka a spol. neméně důležité střetnutí v Rožnově, kde narazí na všehoschopné Sršně.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava