Dietos prahnou po nových tvářích, v největší míře je trápí nedostatek urostlých siláků

ŠUMPERK - Nepovedená minulá sezona je hozená za hlavu a klub amerického fotbalu ze Šumperka už naplno začíná s přípravou na další ročník. Neodmyslitelně k tomu patří snaha o rozšíření členské základny. Právě úzký kádr je jednou z nejbolavějších Achillových pat.

Dietos při zbrojení na další sezónu hledají nové válečníky. Foto: Rej

Od října do konce listopadu budou probíhat náborové tréninky pod dozorem hlavního trenéra Jana Kolaříka. “Nikdo se nemusí ničeho bát, ať už má fyzickou konstituci jakoukoliv. Zejména pak cílíme na velké silné postavy, protože právě nedostatek takto stavěných hráčů nás trápí už několik let. Na druhou stranu ale rádi přivítáme jakéhokoliv správně zapáleného jedince,” nastínil kouč Kolařík.  

Sraz je za patnáct minut trénink 

Sraz je vždy patnáct minut před oficiálním začátkem tréninku v zadní části areálu Tyršova stadionu u hřiště s umělou trávou. Stačí mít sportovní oblečení a vyhovující obuv, nejlépe kopačky. “Všem příchozím vysvětlíme základní fotbalové dovednosti a cvičeními je provedou licencovaní trenéři,” odtajnil tiskový mluvčí Dietos Milan Kolařík.  

Klub doporučuje, aby potenciální zájemci sledovali jak webové stránky Dietos, tak především sociální sítě v podobě Facebooku či Instagramu. Tréninkové termíny určené výhradně nováčkům budou včas upřesňovány. 

  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava