Během nejen pro zdraví. Ve sváteční den se sportovním zápolením oslaví založení Československa

ŠUMPERK - Ve spolupráci s městem Šumperk a obcí Dolní Studénky je v plném proudu příprava na Sokolský běh republiky, který je každoroční oslavou založení Československa. Tedy 28. října! Sváteční sportovní akce je pořádána pro všechny příznivce zdravého životního stylu a pohybu.

Sportovci během oslaví založení samostatného československého státu. Foto: pixabay

Trať bude po dlouhé době vedena po silnici a cyklostezce s asfaltovým povrchem. A to ze šumperského Tyršova stadionu přes Dolní Studénky a Králec směrem k Třemešku s maximálním převýšením 12 metrů. Registrace probíhají přes internetové stránky do čtyřiadvacátého. Přihlásit se dá i v den konání přímo na místě.  

Pro každého účastníka budou připraveny závodní balíčky a odměny. V areálu budou k dispozici záchody a sprchy, přesné a rychlé výsledky obstará profesionální časomíra ORGSU. Na stupně vítězů dle tradice vystoupá trio nejlepších běžců v každé kategorii. 

Diváci si přijdou na své  

Zkrátka nepřijdou ani přihlížející diváci. Servírovat se jim kromě zajímavé podívané bude bohaté občerstvení. “Přijďte vytvořit krásnou atmosféru,” nabádá fanoušky běžeckého sportu hlavní pořadatel Ladislav Sebök. 

ČASOVÝ HARMONOGRAM 

11.30 h. začátek prezentace, 12.30 h. konec prezentace dětských závodů, 13.00 h. start závodu dětí 7-14 let (1,3 km na Tyršově stadionu), 13.15 h. konec prezentace hlavního závodu, 13.30 start závodu dětí 0-6 let (0,5 km na Tyršově stadionu), 13.55 h. řazení závodníků, 13.58 h. hymna České republiky, 14.00 h. start hlavního závodu, 15.15 h. předávání cen. 

STARTOVNÉ 

Hlavní závod: 200 Kč. Dětský závod 7-14 let: 50 Kč. Závod pro nejmenší 0-6 let: zdarma (registrace na místě). 

BLIŽŠÍ INFORMACE ZDE

https://www.behrepubliky.cz


 




 





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava