Princeznu zakletou v čase uvede režisér i herci

ZÁBŘEH - Na neděli 13. září přichystalo zábřežské kino Retro slavnostní předpremiéru dlouho očekávané fantasy pohádky Princezna zakletá v čase. Diváci se mohou těšit na besedu s tvůrci filmu a také doprovodný program.

Příběh o princezně, která se probouzí stále do stejného rána, aby našla cestu k lásce a spravedlnosti, napsal a natočil Petr Kubík. Ten kromě zajímavého námětu s časovou smyčkou vsadil i na divácky přitažlivé obsazení. Do role prince obsadili idol dívčích srdcí, svůdníka ze seriálu Slunečná, Marka Lamboru, alchymistku si zahrála Eliška Křenková, krále Jan Révai, kouzelníka Roman Zach.

Pohádka obsahuje mnoho digitálních efektů a podle tvůrců jde o první fantasy pohádku české produkce. Velká část snímku se odehrává v kulisách hradu Bouzov, závěrečné scény pak na zámku v Sobotíně. 

Před filmem na diváky čeká bohatý doprovodný program

Retro uvede film v předpremiéře, s hereckou delegací a zajímavým doprovodným programem. Návštěvníci si budou moci vyzkoušet střelbu z luku, zhlédnout vystoupení šermířů nebo si sami potisknout přinesená trička.

„Mělo by se jednat o jednobarevná bavlněná trička, tašky a podobně. V naší tvůrčí dílně si je děti budou moci dozdobit pomocí originálních razítek, která filmaři přivezou s sebou,“ vysvětlila vedoucí biografu Věra Smrčková.

Předpremiéra pohádky s navazujícím doprovodným programem má v Zábřehu začátek už o půl druhé.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava