Nohavica přidává v Šumperku druhý koncert. Zájem o vstupenky je obrovský

ŠUMPERK – Nejznámější český písničkář Jaromír Nohavica přidává kvůli velkému zájmu o vstupenky další koncert v Šumperku. Po bleskovém vyprodání první vlny lístků na koncert v pondělí 27. května se pořadatelé dohodli s umělcem na dalším vystoupení o den dříve, v neděli 26. května.

Folkový písničkář Jaromír Nohavica. Foto: fb

Vstupenky na druhý recitál půjdou do prodeje v úterý 9. dubna od půl třetí odpoledne. Zájemci si je mohou pořídit online přes smsticket, nebo osobně v pokladně DK bez možných rezervací. Počet lístků na osobu je opět omezen maximálně na 6 kusů.

"Děkujeme za velký zájem o koncert Jarka Nohavici, moc si toho vážíme. A v úterý držíme pěsti při nákupu lístků," vzkázala fanouškům folkové legendy Michaela Horáková, produkční DK Šumperk.

Po boku Cohena a Cavea

Jaromír Nohavica patří mezi stálice českého folku, mnohé jeho písničky prakticky zlidověly, jsou to například Dokud se zpívá, Kometa, Tři čuníci, Vlaštovko leť, Milionář, Ladovská zima, Jizva na rtu nebo Ostravo. Velkou předností jeho skladeb je bohatý slovník, cit pro jemný humor, satiru a jazykové hříčky.

Jako první z českých písničkářů se stal nositelem ceny Premio Tenco, která je každoročně udělována v rámci Festivalu autorských písní v italském San Remu. Toto významné ocenění v minulosti získali Nick Cave nebo Leonard Cohen. 

V Šumperku vystoupí Nohavica společně s dalšími muzikanty, na akordeon a klavír ho doprovodí vynikající polský muzikant Robert Kuśmierski a na perkuse a bicí Pavel Plánka. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava