Režisér úspěšných komedií představí v Šumperku svůj nový filmový hit

Režisér divácky úspěšných komedií Po čem muži touží a Ostrov, Rudolf Havlík, zavítá za šumperskými fanoušky kinematografie. V kině Oko uvede v předpremiéře svůj novinkový snímek Franta mimozemšťan. Slavnostní událost pro filmové fajnšmekry se uskuteční v sobotu 3. února od 19 hodin. Po projekci komedie bude následovat debata s tvůrci.

Novou českou komedii Franta mimozemšťan uvede kino Oko v Šumperku v celostátní předpremiéře. Titulní roli ztvárnil Jakub Prachař. Foto: kš

„Od našeho filmu se dá očekávat zejména humor a předjímání situací, co by se stalo, kdyby mimozemšťan omylem přistál místo v Americe v Čechách. Což už samo o sobě je legrace. Jakmile jsem začal psát a vykreslovat české reálie a charaktery a to, jakým způsobem se chováme sami k sobě i k přírodě, i k mimozemšťanům, tak se mi to zalíbilo. Díky tomu můžeme od Franty mimozemšťana očekávat zábavu a vtip,“ říká o svém novém díle režisér Rudolf Havlík.

Film uvedou tvůrci

Podle šéfa šumperského biografu Kamila Navrátila má do Šumperka na slavnostní předpremiéru dorazit tvůrčí trio ve složení Rudolf Havlík, Kateřina Marie Fialová a Vasil Fridrich. "Je možné, že se přidá ještě někdo z hlavních protagonistů, ale to nemůžeme slíbit,“ doplnil Navrátil.

Novou českou komedii bude promítat kino Oko od 3. do 14. února.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava