V Retru zahraje multiinstrumentalistka Lenka Dusilová

ZÁBŘEH - Koncert výjimečné osobnosti české hudební scény nabídne zábřežské kino Retro v sobotu 3. února. Od 19 hodin zde vystoupí na sólovém koncertu devítinásobná držitelka hudebních cen Anděl Lenka Dusilová.

Lenka Dusilová patří mezi nejvýraznější české zpěvačky posledních dvaceti let. Foto: zk

Lenka Dusilová patřila na přelomu milénia ke skutečným hvězdám českého poprockového mainstreamu. Ze středního proudu hudební zábavy se ale v letech osobního zrání rozhodla odejít k vrstevnatějšímu stylu.

Nezaměnitelný vokál

„Stal se z ní mimořádný úkaz naší hudební scény, kdy z pozice rockové a popové hvězdy putuje k osobnímu vyjádření. V posledních letech bylo možné Lenku vídat na pódiích sólo a experimentující – s kytarami, looperem, samplerem, syntezátorem a hlasem jako nástrojem,“ popisuje umělecký vývoj zpěvačky, která pro svůj nezaměnitelný vokál bývá hostem na řadě desek i koncertů předních muzikantů, produkční Zábřežské kulturní Vratislav Jarmar.  

Vstupenky na koncert slibující emotivní atmosféru si mohou zájemci zakoupit online na webovkách kulturak.info nebo v zábřežském infocentru. Cena lístku v předprodeji činí 290 korun, v den akce vstupné podraží o stokorunu.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava