Vyprodaný Šumperský ples přivítá kapelu Jelen a další skvělé hosty

ŠUMPERK - Sedmý ročník jedné z nejvýznamnější společenské události v našem regionu, Šumperského plesu 2024, se uskuteční už v pátek 26. ledna od 19 hodin ve všech prostorách Domu kultury Šumperk. Večer s podtitulem Milujeme bublinky nabídne hvězdné hosty, tanec až do rána, výtečné občerstvení, doprovodný program a samozřejmě také spoustu bublin a bublinek.

Hlavní hudebním hostem Šumperského plesu bude hitová kapela Jelen. Foto: Petr Kozli

Večer započne svým vystoupením čerstvá držitelka ocenění Český slavík v kategorii Objev roku Tereza Balonová. Kapela JAMR´S se postará o to, abys hosté v průběhu celého večera mohli rozvlnit boky a protančit střevíce na nestárnoucí hity hudebních velikánů. A celá slavnostní událost pak vyvrcholí hlavním hudebním hostem večera - hitovou kapelou Jelen.

Nechat se okouzlit a třeba i inspirovat tanečními kroky mohou hosté od mistrů tanečního parketu – Adama Chytila s partnerkou Nikolou Saňákovou. Se svojí burlesque show vystoupí i tanečníci ze studia Tomáše Komendy. Večerem návštěvníky provede půvabná moderátorka TV Nova Veronika Petruchová.

Vstupenky jsou beznadějně vyprodané

Své štěstí mohou hosté zkusit v tradiční soutěži o ceny, vzpomínky na páteční večer si pak uchovají díky zážitkovému fotokoutku. Čeká na ně i bohaté občerstvení, módní přehlídka a samozřejmě DJ a afterparty Radia Haná.

„Vstupenky byly vyprodané závratnou rychlostí. To nás neskutečně těší a věříme, že si s námi všichni hosté užijí hvězdný večer. Chtěli bychom zároveň poděkovat všem partnerům za podporu, díky nim můžeme opět nabídnout to nejlepší,“ uvedl David Foretník, ředitel spolupořádajícího Radia Haná.

Šumperský ples

26. 1. 2024 od 19.00 hod.

Dům kultury, Fialova 3, 787 01 Šumperk

www.sumperskyples.cz

https://www.facebook.com/sumperskyples





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava