SOUTĚŽ: Souboje na meče i sekery. Vyhrajte vstupenky na hrad Sovinec

Nefalšované souboje na meče a sekery, ukázka vojenského tábora nebo přelety dravých ptáků. Tak oslaví skupina Špinavci svoji pětistou akci na hradě Sovinec. V sobotu 30. září a v neděli 1. října můžou lidé na Sovinci navštívit oblíbenou akci Bitva o Sovinec. S REJ.cz můžete vyhrát lístky zdarma.

Celodenní program na hradě Sovinec začíná v obou víkendových dnech od 9 hodin. Své šermířské umění ukáže skupina historického šermu BIBUS SPIRITUS, konkrétně představí novou středověkou pověst z Chebu, Valdštejnova smrt. Meče při představení vytáhnou i členové spolků MALBERK a MOHELNICKÁ SEBRANKA. 

Pro nejmenší je připravené loutkové divadlo s pohádkou Kašpárkův svět. Hrad roztančí i skupina dobových tanců MALARTES. V průběhu akce bude zpřístupněna i vyhlídková věž. Připravené jsou i prohlídky hradu s průvodcem na třech prohlídkových trasách.

Více informací o programu a celé akci naleznete ZDE.

SOUTĚŽ

Hrajte s Rejem o 3x dvě vstupenky na Bitva o Sovinec. Stačí, když pošlete správnou odpověď a budete mít špetku štěstí při losování. Tři výherce, kteří získají každý po dvou vstupenkách, zveřejníme ve čtvrtek 28. září pod tímto článkem.

Soutěžní otázka:

Kolikátou akci na hradě Sovinec pořádá spolek Špinavci?

Odpovědi posílejte jako SMS ve tvaru ODPOVĚĎ, JMÉNO, BYDLIŠTĚ na číslo 605 854 541. (Cena zprávy odpovídá vaší standardní SMS.)

Kdo vyhrál vstupenky?

VYHODNOCENÍ SOUTĚŽE:

Po dvou vstupenkách na Bitvu o Sovinec vyhráli: Tomáš Hübner z Ostravy - Hrabůvky, Marie Navrátilová Marie z Mohelnice-Podoli a Jarmila Divišová z Bukovic.

Blahopřejeme! Výhra na vás čeká přímo u vstupu na akci. 








INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava