Nestárnoucí Petr Rezek rozezpívá fanoušky v Šumperku

ŠUMPERK - Dům kultury v Šumperku potěší v pátek 22. září zejména starší generaci hudebních fanoušků. Ve velké sále zazpívá své největší hity stálice české popmusic Petr Rezek. Hudební partner oblíbené zpěvačky Hany Zagorové se do Šumperka vrátí po čtyřech letech, tentokrát s vlastním programem za doprovodu kapely NOP Band.

Petr Rezek zazpívá své největší hity, jako jsou Přátelství, Prší krásně nebo Tulák po hvězdách. Foto: DK

„Petr Rezek nedávno oslavil významné životní jubileum, přesto má energie stále na rozdávání a na pódiu by mu jeho věk hádal málokdo. Během vystoupení hýří úsměvy, neváhá se vydat přímo mezi publikum a hlavně divačky si tyto chvíle nemohou vynachválit,“ míní produkční Michaela Horáková. 

Za dobu hudební kariéry spolupracoval Rezek kromě zpěvačky Hany Zagorové, se kterou nazpíval nezapomenutelné duety Duhová víla nebo Ta pusa je tvá, také s Karlem Černochem, Viktorem Sodomou, Petrou Černockou nebo Karlem Vágnerem. Je také autorem scénické hudby k sedmnácti divadelním a dvěma rozhlasovým hrám. 

Návrat do osmdesátek

Šumperské publikum se může těšit také na hity, jako jsou Přátelství, Prší krásně, Jsi, Tulák po hvězdách, Rozdíly či Modrá zem. Velký podíl na jejich úspěchu měli textaři Pavel Žák, Zdeněk Rytíř nebo Vladimír Čort. „Na koncertě vás myšlenkami přeneseme do osmdesátých a devadesátých let a navodíme příjemnou atmosféru," slibuje Petr Rezek.

Koncert oblíbeného zpěváka, kytaristy, hudebního skladatele a redaktora Petra Rezka s kapelou NOP Band začíná v pátek 22. září v devatenáct hodin ve velkém sále šumperského domu kultury

Více informací ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava