Kapela Byt číslo 4 překvapila fanoušky novým klipem. Natáčel se v Bludově a Šumperku

ŠUMPERK - Punk-rockové kvarteto Byt číslo 4 hýří aktivitou. Mladá šumperská kapela má za sebou nabitou koncertní sezónu, během které stihla natočit i nový singl a videoklip. Skladba se jmenuje Znamení a vznikla v pražském studiu „i“ pod dohledem producenta Thoma Frödeho. Singl vychází v distribuci RedHead Records a už nyní je k dispozici na všech streamovacích službách.

Kapela Byt číslo 4 hraje ve složení Pavel Mazák, Matěj Krč, Lukáš Bryx a David Verner. Foto: bč4

Kapela se novou skladbou pokouší navázat na úspěch dvou předchozích singlů Nechápu a Můra. "Zajímavostí je, že videoklip jsme celý natáčeli na různých místech v Šumperku a Bludově," uvedl frontman Pavel Mazák. 

"Píseň je inspirovaná odloučeními, u kterých si člověk nechce přiznat, že jsou konečná a trvalá. Někteří z nás se vzdávají svých ideálů, nevědomky tak oslabují svoji duši na místech, na kterých mají druzí jen ty poslední kousky sebe. Zjištění, co je vlastně našim posláním, tak často předchází příliš dlouhé čekání na znamení, po kterém šance k napravení už není,“ popisuje zpěvák a kytarista.

PODÍVEJTE SE NA VIDEOKLIP ZNAMENÍ: 


Šumperská kapela Byt číslo 4 vtrhla na scénu v březnu 2022 a zaujala veřejnost hned svým debutovým singlem Nechápu. Tvorbu staví na energickém punk-rocku a textech, které vychází z osobních příběhů. Nápadně připomíná matadory české scény Vypsanou Fixu, dalo by se říci, že jsou jejich mladšími nástupci. Za svou kariéru postoupila do finále soutěže Objev roku Radia Haná 2022, zabodovala ve finále soutěže Šance Muzikus a stala se tipem týdne na hudební platformě Bandzone.cz. Hudební portály Headliner a Musicserver.cz zařadily kapelu mezi největší objevy domácí scény roku 2022. Byt číslo 4 absolvovali jako host turné se známou kapelou UDG.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava