Z policejní linky 2. týden – Za volantem tentokrát hřešily ženy, okradený senior přišel o peníze i kreditku

Zfetované a opilé řidičky, švindlování s tachografem nebo podvod s buldočky. Tyto a další případy řešili uplynulý týden kriminalisté v našem regionu...

U Lesnice se zranilo pět lidí 

LESNICE – K vážné nehodě dvou aut došlo v úterý 12. ledna mezi Zábřehem a Lesnicí. Jedno z vozidel najelo do žlabu, když se pokoušelo vyhnout protijedoucímu autu. Při vyjíždění z krajnice vůz podklouzl a stočil se do protisměru, kudy právě projížděl další automobil. Při následné srážce se zranilo pět lidí, které sanitky převezly do nemocnice.  

Místo štěňat dostal fakturu 

OKRES – Zhruba třináct tisíc korun vylákal podvodník z osmnáctiletého mladíka ze Šumperska. Tomu přes internet nabídl prodej dvou štěňat Francouzského buldočka. Po zaplacení zálohy mu ale místo malých chlupáčů přišla faktura na dalších tisíc euro za vyhřívanou přepravku pro psy. Když mladík částku odmítl uhradit, kupující s ním přestal komunikovat a zálohu nevrátil.  

Před jízdou si vzala drogy 

VELKÉ LOSINY – Zbytky amfetaminu a THC objevili policisté u třiatřicetileté řidičky, kterou zastavili ve čtvrtek 14. ledna ve Velkých Losinách. Při lustraci navíc vyšlo najevo, že motoristka usedla za volant i přesto, že jí řízení zakázal městský úřad v Jeseníku. Teď jí hrozí dva roky vězení a dvacetitisícová pokuta.  

Opilá řidička bourala přímo před policejní hlídkou 

ŠUMPERK – O řidičák přišla minulý týden žena jedoucí po Temenické ulici v Šumperku. U Penny marketu si neobratným manévrem prorazila o obrubník pneumatiku, a to přímo před projíždějícím policejním autem. Dechová zkouška u ní prokázala skoro dvě a půl promile alkoholu.  

Policisté zabavili náklaďák 

MOHELNICE – Z neoprávněného zásahu do tachografu, který u řidičů kamiónů hlídá dodržování povinných přestávek v jízdě, podezřívá policie cizího státního příslušníka, jehož vůz zastavila v úterý 12. ledna v Mohelnici. Aby auto mohl prohlédnout expert, policie náklaďák zabavila. Dopravce navíc musel složit stotisícovou kauci.  

V obchodě okradl seniora 

ŠUMPERK – O peněženku, osobní doklady a platební kartu přišel jednasedmdesátiletý senior v Šumperku. Věci mu ukradl zloděj v supermarketu.  

Zloděj úřadoval v Hanušovicích 

HANUŠOVICE – Do kompostárny v Hanušovicích se vloupal zloděj. Ukradl tam manipulační kleště, kabel a ochranné pomůcky. Celkem tím způsobil škodu za osmadvacet tisíc korun.  

Z obchodu zmizela whisky 

ŠUMPERK – Vloupačku do obchodu s potravinami v Šumperku řeší policie. Ke zločinu došlo v noci ze čtvrtka na pátek 8. ledna. Lapka si ze skladu odnesl bednu s whisky v celkové hodnotě osm tisíc korun.  

Muž si ustlal v zahradním domku 

VELKÉ LOSINY – Do zahradního domku ve Velkých Losinách se vloupal jednapadesátiletý muž ze Šumperska. Uvnitř pobýval tři dny, než na něj přišla majitelka nemovitosti a zavolala policii. Muži zákona drzouna převezli rovnou do cely.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava