Šofér nedával pozor, škoda je 300 tisíc. Další bouračku způsobila na mol opilá řidička

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody a opilé řidiče po celém okrese, dále pak vandala v Libině a krádež v Loučné nad Desnou, kde ubohý chatař přišel o traktor, krb i vzduchovku.

Děsivě vyhlížející nehoda v Libivé se obešla bez zranění. Foto: pčr

Řidič se policistům přiznal, že nedával pozor

LIBIVÁ – K dopravní nehodě, naštěstí bez zranění, došlo v úterý 9. dubna u Libivé. Sedmadvacetiletý řidič se policistům přiznal, že při řízení nedával pozor a vyjel mimo silnici, kde narazil do stromu. Na autě vznikla škoda za 300 tisíc korun.  

Opilá řidička skončila mimo silnici

KLÁŠTEREC – V pátek 5. dubna havarovala mezi Kláštercem a Zborovem jednačtyřicetiletá řidička. Nezvládla průjezd levotočivou zatáčkou a skončila mimo cestu. Nehoda se obešla bez zranění, ale nikoli bez následků – na autě vznikla škoda za 60 tisíc korun a žena policistům nadýchala 2,74 promile alkoholu v dechu. Teď je podezřelá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Chatař přišel o výbavu 

LOUČNÁ NAD DESNOU – Zahradní traktor, sekačku, motorovou pilu, ale také elektrický krb a vzduchovku ukradl zloděj z chaty v Rejhoticích. Ke krádeži došlo podle zjištění policie mezi 3. a 6. dubnem. Majitel vyčíslil škodu na 84 tisíc korun.  

V Libině řádil vandal 

LIBINA – Veřejně přístupnou fit stezku v Libině poškodil vandal. Sprejem pomaloval cvičící prvky a ukradl dvě informační cedule. Na obecním vybavení tak způsobil škodu za přibližně 25 tisíc korun.  

Cyklista narazil do zábradlí, přilba praskla 

HANUŠOVICE – Šestatřicetiletý cyklista havaroval ve středu 10. dubna v Hanušovicích. Večer jel po Zábřežské ulici, kde narazil do zábradlí – rána, kterou utrpěl, byla tak velká, že rozštípla cyklistovi přilbu. Záchranka ho následně převezla do olomoucké fakultní nemocnice. Ještě předtím mu policisté naměřili téměř dvě promile alkoholu v dechu.  

Přilba nejspíš zachránila cyklistovi život. S kolem narazil v Hanušovicích do zábradlí. Foto: pčr




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava