Má zákaz řízení, přesto si zajel do obchodu, a to doslova!

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Hlavně dopravní nehody a neukázněné řidiče. Došlo ale i na podvod a krádeže. V Jindřichově chmaták odcizil kompletní velikonoční výzdobu včetně zajíce.

Jízda řidiče skončila nárazem do zdi. Foto: pčr

Řidič se zastavil o zeď Penny marketu  

ŠUMPERK – K dramatické nehodě došlo v sobotu 23. března v Šumperku. Padesátiletému řidiči se za volantem udělalo špatně, načež vyjel mimo silnici, kde narazil do dalšího zaparkovaného auta a zastavil se až o zeď Penny marketu. Z místa nehody odvezla řidiče sanitka. Policisté při šetření případu zjistili, že muž neměl za volantem co dělat – úřady mu totiž kvůli překročení limitu trestných bodů zakázaly řídit.

Mladík nabídl k prodeji virtuální nůž. A přišel o něj 

ZÁBŘEH – Virtuální nůž ze hry Counter Strike nabídl k prodeji mladík ze Zábřeha. Brzy se ozval zájemce, se kterým se dohodli na částce téměř čtrnáct tisíc korun. Hráč pak zbraň prostřednictvím herní platformy novému majiteli poslal, ale peněz se nedočkal. Proto se obrátil na policii v Zábřehu, která událost vyšetřuje jako trestný čin podvod.  

Superb opřel o strom

LIBINA – Jen s lehčím zraněním vyvázl z nehody řidič Škody Superb v Libině. K bouračce došlo v pondělí 25. března kolem půlnoci. Řidič dostal na mokré silnici smyk a narazil do stromu. Na autě vznikla škoda za 200 tisíc korun.  

V Jindřichově ukradli zajíce 

JINDŘICHOV – O velikonoční výzdobu přišel Jindřichov. Z volně dostupného místa kdosi ukradl velikonočního zajíce, červené vejce a pletenou pomlázku. Krádeží způsobil pachatel škodu za devět tisíc korun.  

Řidiči se předjížděli, vybržďovali a naráželi

MIKULOVICE - Tohle není úplně běžné. Trojice řidičů, kteří si nejprve vzájemně komplikovali jízdu mezi Českou Vsí a Mikulovicemi, se rozhodla vyřešit vše fyzickou silou. Policie pak musela vyrazit na křižovatku, kterou šoféři zablokovali svými auty a pustili se do sebe. Více informací ZDE.

Dramatická nehoda na obchvatu Mohelnice

MOHELNICE - Hasiči, sanitky a policie. Čtyři zraněné osoby si vyžádala večerní vážná nehoda dvou osobních aut, ke které vyjížděly složky IZS večer v úterý 26. března na obchvat Mohelnice. Ke střetu vozidel došlo krátce po dvacáté hodině. Více informací ZDE.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava