Žena zvalchovala zastávku. Policistům pak vysvětlila proč

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v minulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody a také spoustu krádeží. Například ženu ve Vikýřovicích okradl nepoctivý stěhovák. Kvůli necelým dvěma stovkám mu teď hrozí dva roky vězení.

Auto projelo autobusovou zastávkou a proměnilo ji v hromadu třísek. Na autobus naštěstí nikdo nečekal. Foto: PČR

Žena bourala kvůli deštníku

PÍSAŘOV – K dopravní nehodě škodovky došlo v úterý 29. srpna v Písařově. Auto tam vyjelo mimo silnici, pak projelo autobusovou zastávkou a zastavilo se až v příkopu. Sled nešťastných událostí odstartoval deštník, pro který se žena za jízdy sehnula a nevědomky strhla volant. Bouračka se obešla bez zranění.  

Z účtu zmizely další peníze 

ŠUMPERK – Další internetový podvod se v uplynulých dnech odehrál na Šumpersku. Všechno proběhlo podle osvědčeného scénáře – muže, který prodával na internetu televizi, kontaktovala žena se zájmem o koupi. Následně mu poslala falešný odkaz na Balíkovnu, kde muž vyplnil údaje ke své platební kartě a záhy přišel téměř o deset tisíc korun.  

Na auto spadl za jízdy strom 

BOHDÍKOV – Ve špatný čas byl na špatném místě řidič Audi Q7. Konkrétně v pondělí 28. srpna projížděl mezi Raškovem a Bohdíkovem, když mu na auto spadl strom. Řidič z nehody vyvázl bez zranění, totéž už neplatí o jeho autě – oprava audiny vyjde na nejméně 150 tisíc korun.  

Obchod vykradl kvůli cigaretám 

KAMENNÁ – Kuřivo v hodnotě 40 tisíc korun ukradl minulý víkend zloděj v Kamenné. Pro cigarety si zašel do tamního obchodu s potravinami, kam se dostal poté, co rozbil sklo vstupních dveří.  

Stěhovák okradl klientku 

VIKÝŘOVICE – Dalekohled a platební kartu ukradl při stěhování domu ve Vikýřovicích šestatřicetiletý muž, kterého si na práci najala majitelka nemovitosti. S kreditkou hned poté vyrazil na benzinku, kde utratil 27 korun a v obchodě dalších 136 korun. Když žena ztrátu karty zjistila, muže okamžitě kontaktovala. Ten se k činu přiznal a dalekohled, kartu i peníze vrátil. I tak mu ale hrozí dva roky vězení.  

Muž ze Zábřeha šířil nepravdivou zprávu

ZÁBŘEH – Z šíření poplašné zprávy podezřívá policie čtyřiatřicetiletého muže ze Zábřeha. Ten na facebookové skupině rozšířil nepravdivou informaci, že ve městě došlo nejspíš k pokusu o znásilnění, jehož se měl dopustit Ukrajinec. Více jsme psali ZDE.

Při nehodě se zranilo pět lidí

CHROMEČ – K čelnímu střetu dvou vozidel došlo v neděli 27. srpna u Chromče. Řidič škodovky přejel do protisměru a v zatáčce narazil do protijedoucího nissanu, ve kterém cestovali čtyři lidé. Záchranná služba pak ošetřila oba zraněné řidiče i všechny spolucestující. Na autech vznikla škoda za 350 tisíc korun.  





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava