Předseda Senátu odvolal návštěvu Šumperka

ŠUMPERK – Miloš Vystrčil, předseda Senátu Parlamentu České republiky, nedorazí na avizovanou návštěvu Šumperka. Okresní město měl navštívit dnes ve čtvrtek 17. června. Zítřejší plánovanou prohlídku Jeseníku ale uskuteční.

„Městu Šumperk se před několika okamžiky ozval předseda Senátu Miloš Vystrčil, který musel ze zdravotních důvodů svou cestu do Šumperka zrušit,“ uvedla Soňa Singerová, mluvčí radnice. 

Vystrčil měl do města dorazit ve čtvrtek odpoledne, setkat se s vedením radnice a pak vyrazit na půlhodinovou procházku do ulic. 

Senátoři v Jeseníku podpoří mladé vědce

Avizovanou páteční návštěvu Jeseníku předseda Senátu nezrušil. Naopak, u našich sousedů navíc plánuje uspořádat také tiskovou konferenci.

„Je škoda, že pana předsedu nepřivítáme v Šumperku, ale jsem rád, že početná skupina kolegů senátorů dorazí do Jeseníku. Budou se zajímat o investiční záměry města a také podpoří šikovné studenty, kteří se v těchto dnech  účastní vědeckého festivalu T-expedice," uvedl senátor za Jesenicko a Šumpersko Miroslav Adámek, který návštěvu členů horní komory Parlamentu v našem regionu inicioval.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava