Historický úspěch děvčat z SDH Maršíkov! Holky vybojovaly druhé místo v okresní hasičské lize

MARŠÍKOV - Velký úspěch za sebou má oddíl děvčat z SDH Maršíkov, které dosáhly na svůj historicky nejlepší výsledek. V okresní hasičské lize v Šumperku vybojovaly fantastické 2. místo, což je zatím největší úspěch v celé historii maršíkovského sboru dobrovolných hasičů. Umístění "na bedně" je důkazem nadšení, zápalu a tvrdé práce celého týmu, za což jim patří velké poděkování.

SDH Maršíkov může být na své mladé závodnice hrdý. Foto: rej

Celý tým se může pochlubit výbornými výsledky v jednotlivých soutěžích seriálu SRŠEŇ CUP okresu Šumperk. Družstvo žen zahájilo sezónu triumfálním vítězstvím na domácí okrskové soutěži 18. května, kde se umístilo na prvním místě. Následně se děvčata rozhodla pokračovat v soutěžení v rámci Velké ceny okresu Šumperk, a jejich výkony byly obdivuhodné. 

Přehled výsledků družstva žen SDH Maršíkov ve Velké ceně okresu Šumperk:

- Velká cena Brníčko: 4. místo s časem 25,22 s

- Velká cena Nemrlov: 2. místo s časem 21,67 s

- Velká cena Štíty: 2. místo s časem 20,09 s

- Velká cena Bludov: 3. místo s časem 22,19 s

- Velká cena Sobotín: 5. místo s časem 30,30 s

- Velká cena Hrabišín: 8. místo s nejlepším časem sezony 19,31 s

- Velká cena Lesnice: 11. místo s časem 58,62 s (problém na savicích)

- Velká cena Kosov: 3. místo s časem 20,42 s

- Velká cena Bohuslavice: 3. místo s časem 19,46 s

O dramatické a napínavé chvíle nebylo nouze. Například během soutěže v Lesnici došlo k nečekanému problému na savicích, kdy se maršíkovské savičářce nepodařilo spojit savice a nechtěně vdechla vodu. Díky rychlé reakci Jakuba Talpy ze Sobotína se však nic vážného nestalo, za což mu patří velké poděkování. 

S celkovým ziskem krásných 78 bodů se tým děvčat z Maršíkova umístil na skvělém 2. místě, což je nejlepší výsledek, jakého kdy ženský tým místního sboru dosáhl.

Poděkování patří celému týmu za skvělou reprezentaci, stejně jako trenérovi panu Vaculíkovi, který je s výsledky děvčat velmi spokojený. Obec Velké Losiny děkuje všem zúčastněným za vynikající prezentaci a přeje hodně štěstí v okresním finále, které se uskuteční 7. září v Hrabišíně.

Zveme všechny příznivce a podporovatele, aby přišli fandit děvčatům na finále Velké ceny okresu Šumperk, které se bude konat v Hrabišíně v sobotu 7. září od 10 hodin na hřišti za obecním úřadem.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček