Radnice láká na sport. Přijede Železný, Valenta i Bank

ŠUMPERK – Pětadvacet sportovních klubů a spolků se ve čtvrtek 5. září představí na Tyršově stadionu v Šumperku. Akci pořádá zdejší radnice a slibuje si od ní probuzení zájmu o sport hlavně mezi dětmi a mladými lidmi.

Na více než dvě desítky aktivit láká sportovní den, který se uskuteční na Tyršově stadionu v Šumperku začátkem září. Akci přijede podpořit také olympijský vítěz Aleš Valenta. Foto: red

„Sportovní den je skvělou příležitostí pro všechny, kteří chtějí poznat různé sportovní aktivity provozované v Šumperku a začít sportovat,“ uvedl Miroslav Adámek, starosta města.  

Dopolední program na Tyršově stadionu se zaměří hlavně na školy, odpolední část je pak určena i pro širokou veřejnost. Lidem se představí karatisté, lyžaři, kanoisté, vzpěrači, ale také kuželkáři nebo hráči amerického fotbalu.

Akci podpoří sportovní hvězdy

„Mezi vrcholy programu patří také odpolední účast významných sportovních osobností, jako jsou olympionici Jan Železný, Aleš Valenta nebo Ondřej Bank, kteří svou přítomností přidají na atraktivitě celé akce,“ dodal Bohuslav Vondruška, mluvčí šumperské radnice.

Podrobný program a časový harmonogram pořadatelé projektu právě teď dokončují s tím, že po jeho završení s ním seznámí veřejnost.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček