Bratrušovské koupaliště v novém. Řadu novinek si lidé užijí poprvé v sobotu

ŠUMPERK - Bratrušovské koupaliště, které letos na jaře prošlo kompletní modernizací, nabídne zábavu nejen pro děti. Tvůrci jeho nové podoby mysleli i na dospělé, kteří můžou relaxovat v altáncích beach klubu nebo sportovat na hřištích.

Bratrušovské koupaliště se po letech dočkalo výrazné modernizace. Foto: rejdakce

"Děti si určitě užijí velkou nafukovací trampolínu, na které může řádit najednou až 33 skákajících nebo dětský park. Na ty nejmenší čeká v brouzdališti pirátská zátoka s potopenou lodí a skluzavkou," popisuje Kateřina Hrochová, vedoucí koupaliště. 

Poprvé se "Bratrušák" otevře v sobotu 29. června v devět ráno. "Bude to velká premiéra zpestřená od dvou do šesti hodin velkolepým programem s dětskou diskotékou, workshopy, malováním na obličej, vystoupením dívčí skupiny aerobiku a samozřejmě s klaunem," dodala Hrochová.

Doprovodné programy budou na Bratrušáku probíhat celé prázdniny – například na sobotu 20. července se chystá odpoledne s papoušky ze slovenské papouščí zoo Arakovo. Pozvánky na další akce najdou zájemci na facebookové stránce Šumperské sportovní areály – Aquacentrum a Bratrušák.

Investice za 16 milionů

Provoz Bratrušovského koupaliště provázela v posledních letech řada problémů. Uvažovalo se dokonce o jeho zavření, odstraněn byl oblíbený tobogan.

Současné vedení města se rozhodlo do koupaliště investovat 16 milionů korun, vedle atrakcí došlo také k opravě bazénové folie, která byla dlouhodobě v havarijním stavu. 




INZERCE
Mrkni na reality Mrkni na reality

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava