Slavnosti města budou v novém hávu. Šumperk nabídne cirkus, orloj i výcvik vojáků

ŠUMPERK – Slavnosti města v Šumperku letos nabídnou zbrusu nový koncept a opravdu bohatý program. Ten začne už ve čtvrtek 30. května a vyvrcholí v sobotu 1. června s tím, že následující neděli všechno uzavře jazzová mše.

Pořadatelé letošních Slavnostní města budou míchat tradiční i moderní prvky zábavy. Průvod Hlavní třídou ale chybět nebude. Foto: MÚ Šumperk

„Jsme rádi, že můžeme obyvatelům i návštěvníkům města nabídnout tak bohatý program. Chceme, aby Slavnosti města byly oslavou pro všechny a aby si každý našel něco, co ho bude bavit,“ uvedl Miroslav Adámek, starosta Šumperka. 

Program vyvrcholí v sobotu

Co konkrétně má vedení radnice namysli napovídá podrobný program slavností. Ve čtvrtek se lidem otevřou všechny galerie ve městě, v pátek se uskuteční například farmářské trhy, koncerty nebo prohlídky Malé Vídně zdarma.

Největší lákadla nabízí sobota – tradiční průvod městem, výstavu veteránů, ukázky vojáků, cirkusovou zónu a komentovanou prohlídku orloje v Olomoucké ulici. Večer také vystoupí hudební skupiny Trocha Klidu a Jelen.

Podrobný program slavností přináší web slavnosti-mesta.cz.






INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava