Známý nevěstinec je na prodej. Osamělí pánové budou mít zřejmě smůlu

ŠUMPERK - Eden. Hodinový hotel. Nevěstinec a night club ležící pár metrů za Šumperkem směrem na Rapotín je na prodej. Společnost LP reality nabízí nemovitost s pozemkem za 5,3 milionu korun. Podle informací rejdakce aktuální zájemci o koupi nepočítají s provozem nočního podniku a chtějí v budově vybudovat penzion nebo byty.

Night club Eden těší osamělé pány už čtvrstoletí. Dokonce byl pro svůj účel v 90. letech zkolaudován. Ačkoliv jeho slavná éra už dávno pominula, i v dnešní době zde bývá plno. Hlavně o víkendech. "Přes vánoční svátky se sem sjížděli turisté z Jeseníků a žilo to zde každou noc," potvrdil rejdakci obyvatel lokality, která si nepřál zveřejnit jméno.  

Šest pokojů s vlastní sprchou

Nyní je nepřehlédnutelná růžová stavba na prodej. "Nabízíme k prodeji nemovitost o výměře 110 m2, která je obklopena pozemky o výměře 952 m2 v lokalitě Šumperk. Podle územního plánu je možné využívat jako rodinné bydlení," popisuje objekt realitní kancelář. V budově se nachází kromě vstupní haly a baru v suterénu také šest pokojů s vlastní sprchou.

V současné době probíhají prohlídky nemovitosti, podle informací rejdakce ale žádný ze zájemců nepočítá, že by v budově dál provozoval nejstarší řemeslo. Další nejbližší hambinec je pak v Zábřeze nedaleko nádraží.  



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit