U cesty z Olomouce do Šumperka otevře už zítra nová pobočka McDonald’s

NÁŠ KRAJ - Hned vedle dálnice z Olomouce na Mohelnici vyrostla nová restaurace řetězce McDonald’s. Majitelkou franšízy je Kamila Kleiblová, která provozuje dalších devět poboček v Olomouckém kraji. Poprvé otevřeno bude tento čtvrtek.

Interiér nové pobočky restaurace McDonald’s.

V pořadí již 107. restaurace společnosti McDonald’s se tento čtvrtek 14. října otevírá u místní části Unčovice nedaleko Litovle. Restaurace nabídne plnou snídaňovou i klasickou produktovou nabídku, součástí je také kavárna McCafé.

Nedaleko vodní plochy Náklo vyrostla nová restaurace McDonald’s. Ta nabídne 87 míst k sezení uvnitř, 72 míst na zahrádce, moderní interiér a digitální objednávkový systém. Vzhledem k přilehlé dálniční síti je restaurace vybavena velkým parkovištěm i pro autobusy a také zdvojeným systémem obslužných stanic pro auta McDrive. I děti si přijdou na své ať už na přilehlém dětském hřišti nebo díky digitálním hrám, kterém jim zde budou k dispozici. Řidiči se sem dostanou z obou směrů dálnice na exitu číslo 253 "Uničov, Litovel, Náměšť".

Provozovatelkou je zkušená franšízantka Kamila Kleiblová, která tak otevírá svou již devátou pobočku restaurační sítě v našem kraji. Restaurace bude otevřená každý den od 7 do 23 hodin a nabídne pracovní příležitost pro až stovku zájemců z okolí.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava