Rázná odpověď na úvodní porážku, mladé florbalové pušky si umí prostřílet cestu k vítězství

ŠUMPERK - Na úvodní porážku v Opavě, o níž rozhodl až neúspěšný penaltový rozstřel, odpověděli nejlepším možným způsobem. Šumperští florbalisté ze tří duelů vytěžili maximum a postupnými krůčky se derou na výsluní.

Asperákům se v nové sezoně daří. Dosud bodovali v každém odehraném utkání. Foto: fb

I když mužský Asper prochází nezbytnou omlazovací kůrou, v Národní lize si umí vydobýt respekt. Blansku nadělil sedm gólů, Havířovu dokonce rovných deset. Při útočném snažení se nenechal zahanbit ani v sobotu proti týmu FK Troopers. Ten vznikl v roce 2019 spojením Moravan a Telnice.  

Drama až do konce    

V napínavém střetnutí to ještě na startu 53. minuty vypadalo příznivěji pro hostující celek. Pak ale vyrovnal na 5:5 Matěj Ivo Pírek, na jehož důležitou trefu navázali rozdílovými zářezy zkušenější Jan Mannl a Daniel Venouš.  

Protože se snaživému protivníkovi podařilo snížit, diváci měli o zábavu postaráno až do úplného konce. V čase 59:51 definitivně uhasil naděje Jihomoravanů dalším zásahem aktivní Pírek. 

“Narazili jsme na prozatím nejlepšího soupeře. Byl výborně takticky i fyzicky připravený. Po většinu času se hrálo vyrovnaně, a to i z pohledu výsledkové stránky. Spravedlivější by byla dělba bodů. Štěstěna se ale nakonec naklonila na naši stranu,” uznal sportovně trenér vítězného mužstva Petr Matěj.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Džemfest
INZERCE
Džemfest