Futsalová jízda startuje, velké dobrodružství otevře třaskavé regionální derby

ŠUMPERK - Je to tady! Velký návrat. Nový futsalový tým ze Šumperka stojí na prahu nevšedního druholigového dobrodružství, což samo o sobě stojí za pozornost. Všechno umocňuje fakt, že atraktivní sezonní putování otevře sváteční “mač”, který se ponese ve znamení třaskavého regionálního derby.

Trenérem nově se tvořícího mužstva je zkušený Jaroslav Horák (v modrém). Foto: fb

Kdy? Už v pátek 18. října. Od kolika? Zápasová párty se rozpumpuje na plné grády ve večerním čase úderem půl deváté. Kde? V hale na gymnáziu. A teď to hlavní: s kým? Gamaspol Jeseník!   

Ano, právě prestižní bitva s nedalekým rivalem určí, jestli šumperští futsalisté po svém comebacku na scénu urvou premiérové body hned na první pokus. Nebudou to mít vůbec jednoduché. 

Na úvod jeden z favoritů  

“Čeká nás jeden z favoritů soutěže. Mají zkušené mužstvo, které hraje dlouho pospolu. Náš kádr naopak tvoříme úplně od nuly a bude nám chvíli trvat, než se sehraje a zvykne si na úroveň druhé ligy,” prohlásil Jaroslav Horák.

“Chceme se v soutěži zabydlet, navázat na úspěšnou tradici Delty Real a přilákat do sportovní haly co nejvíce diváků. Je to už deset let od posledního zápasu v Šumperku. Věříme, že bude po futsalu hlad a že nás fanoušci podpoří. Jejich přízeň budeme potřebovat,” dodal hlavní trenér. Se svým výběrem narazí nejen na Jeseník, ale i na Hodonín, Havlíčkův Brod, Baník Ostrava, Hlinsko, Vyškov a dva kluby z Brna.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Džemfest
INZERCE
Džemfest