Futsal je zpátky! Do Šumperka se vrací ligová soutěž

ŠUMPERK - Šumperk se vrací na futsalovou mapu. A nebude to žádná podřadná “hudlařina”. Parta několika správně zapálených nadšenců využila možnosti, která se před ní otevřela, a rozhodla se postavit mužstvo pro druhou ligu.

Nově složené šumperské mužstvo po prvním přípravném utkání. Foto: dd

Co to znamená v praxi? Třeba třaskavé regionální derby s Jeseníkem. Nebo atraktivní řežbu s Baníkem Ostrava!  

Žádné podcenění nehrozí 

Nově složený tým nakročí do velkého dobrodružství ve druhé nejvyšší soutěži během října a vedení mužstva nehodlá nic podcenit. “Už jsme se pustili do tréninku. Kádr stavíme na několika oporách z minulosti a zájem mají i kluci hrající velký fotbal ze Šumperka a okolí. Chuť jim nechybí, což je dobrý základ,” pochvaloval si hlavní kouč Jaroslav Horák. Ten bude mít k ruce velezkušeného bombarďáka Martina Málka. 

Na úvod těsné vítězství 

Premiérové přípravné utkání skončilo těsnou výhrou 2:1 nad kousavým výběrem FC Litrpool. “Zápas splnil naše očekávání. První gól dala naše legenda Ondřej Málko, druhý padl po nádherné kombinaci mladých pušek Libor Vicenec – Dominik Liďák. Trenérské duo si odneslo plný notýsek poznatků. Děkujeme všem návštěvníkům za podporu,” ohlédl se za vítězným večerem Rostislav Vaněk z iniciativy Děti dětem, pod jejíž hlavičkou bude šumperský futsal nově vystupovat.  

Druhé přátelské střetnutí je na programu v pátek 27. září, kdy proti Šumperku nastoupí nedaleký Jeseník.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček