Nerozehrané Draky čeká pořádná dřina, v prvním testování pálili nekvalitní municí

ŠUMPERK - Není to žádné překvapení. Na šumperské hokejisty před spuštěním nového druholigového ročníku čeká ještě spousta práce. Potvrdilo to premiérové přátelské utkání, v němž podlehli nekompletní Opavě. Nejvěrnější zvědavci si hlasité GÓL zakřičeli pouze jednou. Na příznivější výsledek to podle očekávání nestačilo.

Hokejisté Šumperka jsou po individuální přípravě na suchu zpátky na ledě. Společná část jim začala pátý srpnový den. Foto: dracisumperk.cz

Ve třinácté minutě otevřel skóre přesným zakončím k tyči Adam Scheuter. Jenže od té doby jako když utne. Zatímco domácí strana pálila slepými náboji, Slezané se prosadili třikrát.

Kouč Sedlák: Zase jsme nedávali góly 

“První třetina nebyla z naší strany špatná, víceméně jsme hráli to, co jsme chtěli. Byli jsme o něco aktivnější a dostali se do vedení, což nás trošku uklidnilo. Pak už to bylo sice horší, ale paradoxně jsme měli více tutovek,” stál si za svým hlavní trenér Draků Tomáš Sedlák. “Stejně jako v minulé sezoně jsme ani v tomto zápase nedávali góly, kromě toho jsme vyprodukovali strašně moc chyb. Na druhou stranu to byl první zápasový test v rámci přípravného období, takže z toho neděláme úplnou vědu. Víme, že nás čeká spousta tvrdé práce,“ dodal Sedlák.

Léto ve znamení návratů “ztracených synů” 

Proti Opavě nasadil dva navrátilce z vyšší soutěže, v obraně se snažili tvrdit muziku zkušení Novotný a Drtil. Ve Škoda aréně to dobře znají i Ostřanský, Pavlovský, Panáček či Budina, ať už z předešlých angažmá nebo z mládežnických kategorií. Premiéru v novém působišti si naopak odbyl vytáhlý forvard Handl. O místo v sestavě se poperou mladíci Micka a Picka. 

Draci si druhé utkání zahrají 27. srpna a opět to bude na Tyršově stadionu s druholigovým soupeřem. Od 18 hodin se jim postaví do cesty Ďáblové z Nového Jičína. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček