Šumperské mažoretky narazily na elitu, v evropském moři chytily dvě velké ryby

LIBEREC, ŠUMPERK - Taneční soubor ze Šumperka KK-Dance to rozjel naplno i na nejvyšší úrovni. V Liberci, který se stal dějištěm evropského šampionátu, vybojoval krásná umístění včetně dvou obdivuhodných medailových vavřínů.

Bravo! Šumperská děvčata se mohou pyšnit mistrovským titulem z evropského šampionátu. Foto: kk-dance

“Máme obrovskou radost, že v mezinárodní konkurenci kvalitních soupeřek z dalších třiceti souborů dosáhl náš juniorský tým na nejcennější mistrovský titul,” nezastírala právem hrdá Olga Davidová. Nejen “tiskovou mluvčí” potěšil svým počinem i seniorský výběr, jenž si ve skupině KLASIC POM přivlastnil stříbrné medaile.  

Zahanbit se nenechaly ani kadetky, které zakotvily na velmi slušném šestém místě. Jen o příčku zpět zůstaly juniorky v kategorii DEFILÉ POMPON. 

“Celý šampionát naše mažoretky završily výbornými výsledky v soutěžní skupině MIX, kde je vystoupení obzvlášť náročné pro všechny aktérky, protože se cvičí s oběma náčiními. Jak s hůlkou, tak s pomponem,” přidala Davidová.  

Pořád je na čem pracovat 

Celá akce se nesla v duchu kamarádství a vzájemného držení palců. Nové mažoretky, které se zkušenějšími kolegyněmi trénují krátkou dobou, viděly, že je stále co zdokonalovat a v čem KK-Dance zaostává za špičkovými sokyněmi z celé Evropy.  

Děkujeme! 

“Vážíme si rodičů, kteří s námi stále drží jako jedna velká rodina a umí ocenit mnohdy nelehkou práci všech trenérek. Za celým fungováním spolku je také práce kompletního organizačního týmu. Bez něj bychom zajímavou sezonu nemohli završit na vrcholném evropském mistrovství. Děti tento sport baví a chtějí v něm pokračovat. Je to pro nás nekončící motivace, co nás žene dál. Naše upřímné poděkování patří všem sponzorům. Věří tomu, co děláme a podporují nás stejně jako vedení města Šumperk. Snad budou na naše mažoretky všichni pyšní stejně jako my,” doufá Olga Davidová.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček