Welzlův kvadriatlon chystá velkou sportovní jízdu. Start je už v sobotu!

ZÁBŘEH – Běh, plavání, jízda na kolečkových bruslích, šlapání na horském kole. Kdo chce uspět v mezinárodním mistrovství republiky v kvadriatlonu, musí mít natrénováno a také pro strach uděláno. V Zábřeze a okolí si to znovu rozdají profesionálové, rekreační sportovci i ryzí amatéři včetně dětí. A to už v sobotu 13. července.

Welzlův kvadriatlon láká každý rok stovky malých i velkých sportovců. Letos pořadatelé přicházejí s řadou novinek. Foto: BŘEH z.s.

"Welzlův kvadriatlon nabídne čtyři disciplíny, nespočet zážitků, krásná příroda, aktivity pro děti, bezvadný plavecký areál a atmosféra, kterou nikde jinde nenajdete," říká za pořadatele Pavel Bruštík.

14. ročník oblíbené akce vypukne v sobotu 13. července na venkovním koupališti v Zábřeze. Hromadný start jednotlivců a štafet plánují organizátoři na pravé poledne, start závodu dětí bude již v 10.30 hodin a start vloženého závodu dětí s rodiči v 10:45 hodin.

Celý závod si nenechají ujít ani kamery České televize, sportovní klání bude monitorovat také posádka vrtulníku.

Tombola, medaile a ceny pro Zábřežáky 

Letos pořadatelé přichystali pro účastníky i fanoušky několik novinek. "Tou největší jsou medaile úplně pro každého, kdo dokončí trať, včetně dětí. Dále tombola, ve které si lidé mohou sáhnout na Price Money v řádech tisíců. Máme také nové kategorie, například pro ty, co váží více než sto kilo. Také vyhlásíme prvního Zábřežáka a první Zábřežačku a nejmladšího i nejstaršího závodníka," dodala členka organizačního týmu Markéta Bruštíková.

Další informace, propozice a registraci včetně programu závodu najdou zájemci na www.welzluvkvadriatzlon.cz.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Hlas pro náš kraj