Dračí mozaika se zkrášlila o staronový kousek, pero do ruky vzal další odchovanec

ŠUMPERK - Dračí mozaika sestavená z hokejových třpytivých kousků se zkrášlila díky podpisu dalšího odchovance. I když šumperské fanoušky chvíli napínal, nakonec vzal pero do ruky i Daniel Vachutka.

V Šumperku bude pokračovat i útočník Daniel Vachutka. Foto: Draci Šumperk/Věra Václavková

Jedenatřicetiletý útočník odehrál jako jediný z mužstva všech 44 zápasů základní části minulého ročníku druhé ligy a zaznamenal v nich 43 kanadských bodů. Tím, že zapsal 29 brankových asistencí, se stal nejčastějším gólovým nahrávačem svého celku.  

Na rodící se soupisce pro nadcházející sezonu třetí nejvyšší soutěže je devátým potvrzeným forvardem. Obranné vozby v současné době tvoří šest zadáků, a to včetně překvapivého navrátilce Martina Novotného. 

Na úvod do Nového Jičína

Draci se podle očekávání představí ve skupině Východ. Po odřeknutí Orlové bude mít třináct účastníků. Mezi největší favority se řadí z Chance ligy sestupivší Znojmo a v ambiciózním módu pokračující Havířov. Svěřenci trenérského tandemu Sedlák - Fischer se na úvod vydají do Nového Jičína, domácí premiéra je čeká v sobotu 22. září proti nepříjemnému Hodonínu.   

DRUHÁ LIGA 

Skupina Západ 

HC Baník Příbram, HC Stadion Vrchlabí, HC Tábor, Slovan Ústí nad Labem, HC Děčín, MOSTEČTÍ LVI, HC Kobra Praha, HC Benátky nad Jizerou, IHC Králové Písek, HC Stadion Cheb, TJ HC Řisuty, HC Wikov Hronov, HK Kralupy nad Vltavou, SK Kadaň. 

Skupina Východ 

Draci PARS Šumperk, Hokej Vyškov, AZ Havířov, HC Bobři Valašské Meziříčí, HC ISMM Kopřivnice, BK Havlíčkův Brod, SHKM Baník Hodonín, HK Nový Jičín, HK Opava, SKLH Žďár nad Sázavou, HHK Velké Meziříčí, Technika Brno, HC Orli Znojmo. 

 



INZERCE
Mrkni na reality Mrkni na reality

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava