Vzpěrači se na vrchol nevyškrábali, brali bronz. Další budoucnost týmu je nejistá

HOLEŠOV - Tajně pokukovali po vítězném triumfu, nakonec byli vděční, že uhájili bronzový stupínek. Vzpěrači ze Šumperka se ve druhém kole třetí ligy netajili tím, že chtěli zaútočit na nejvyšší posty. Co bude dál? To se teprve uvidí.

Šumperští vzpěrači si přece jen zajistili místo na stupních vítězů. Jejich holešovské snažení mělo bronzovou odezvu. Foto: red

Do Holešova se vydala pětice ve složení Martin Schmidt, Pavel Ščučka, Pavel Vykoukal, Ladislav Pliska. Jako “hrající kapitán” nad vším dohlížel Tomáš Pliska. 

“Třetí místo je hezké, ale má pro nás hořkou příchuť. S ohledem na předpokládané výsledky jsme očekávali boj o první pozici,” nezastíral posledně jmenovaný. “Pokusy se nám moc nedařily. U některých z nás byl problém zvládnout i váhy, které takříkajíc děláme běžně,” netěšilo Plisku.  

Konec ve třetí lize? 

Podle něj je další šumperská účast v soutěži nejistá. “Naplno se ukázal nepříjemný fakt, že ačkoliv má náš oddíl dost členů, minimálně pětičlennou sestavu, která je pro účast v jednotlivých kolech nezbytná, neskládáme snadno. Proto při pozávodním rozboru padlo nahlas i nepříjemné rozhodnutí, že pokud se nepodaří do konce tohoto roku rozšířit počet závodníků, družstvo do třetí ligy stavět nebudeme.” 



INZERCE
SPEA SPEA

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Kickbox K1
INZERCE
Auto _ Kubíček