Skvělá zpráva, do dračího království se vrací obránce nadprůměrných kvalit

ŠUMPERK - Kádr hokejových Draků ze Šumperka pro nadcházející druholigový ročník získává reálnější podobu. V rozdělané práci pokračující trenérské duo Sedlák - Fischer může počítat i se službami staronového obránce, jehož kvality jsou na danou úroveň jednoznačně nadprůměrné.

V obraně se budou Draci hodně spoléhat na šumperské odchovance, kteří mají zkušenosti s působením ve vyšší soutěži. Foto: Draci Šumperk

Do Škoda arény se vrací Tomáš Drtil! Klubový odchovanec strávil minulou sezonu v Prostějově a domovskému týmu z Tyršova stadionu vypomáhal formou občasných střídavých startů. Přítomnost konstruktivního beka s výbornou střelou byla pokaždé okamžitě znát. Teď se do důvěrně známého prostředí přestěhuje na celé soutěžní období.  

Potvrzené podpisy do všech řad 

Vedení klubu oznámilo i další jména. V brankovišti bude pokračovat mladý gólman Milan Ryšavý, v obraně přidají další ročník Ludvík Rutar, Štěpán Dudycha, Tomáš Minařík a Milan Křivohlávek. Útočné vozby pak budou společně spoluvytvářet Jakub Müller, Adam Scheuter, Jakub Horký, Adam Polách, Patrik Tarnoczy a slovenský forvard Ondrej Šišolák.

Společné příprava až od srpna   

Pokud jde o společnou letní přípravu, v Šumperku se nic nemění. Začne až začátkem srpna a její součástí budou přátelské zápasy s Opavou, Novým Jičínem, Přerovem a Vyškovem. Druholigová stavidla se spustí ve středu 18. září. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava