Dietos favorizované Golemy neskolili, od druhého vítězství je dělil parník velkých rozměrů

ŠUMPERK - Druhé domácí vystoupení do vítězného konce nedotáhli. Nutno říct, že k němu měli hodně daleko. Hráči amerického fotbalu ze Šumperka na favorizovaný Zlín nestačili a v průběžném pořadí třetí ligy se jejich bilance překulila do záporných čísel. Úvodní výhra nad Karlovými Vary se ocitla ve stínu dvou zasloužených porážek.

Šumperští Dietos se ocitli v záporných číslech. Zlínu vzdorovali marně. Foto: Lukáš Ospálek

Valaši si Tyršův stadion podmanili ve většině ohledů a konečné skóre tomu odpovídalo. Dietos 13, Golemové 46. Stovku přihlížejících diváků v hledišti potěšili touchdownem pouze Hugo Hegner a David Křepský.

Samo to nepůjde

Oba skórovali po pasech od Jana Kolaříka. Hrající trenér nijak netajil, že měl ke spokojenosti daleko. "I když jsme se na soupeře speciálně připravovali, občas to vypadalo, jako by někteří z hráčů viděli americký fotbal poprvé v životě. Každý si musí sáhnout do svědomí, jestli tomu dává všechno. A to nejen v zápasech," zdvihl varovný prst Kolařík. "Na druhou stranu se také ukázalo, že jakmile kluci dělají, co mají, jsou schopni produkovat dobrou hru. Do konce základní části nás čekají tři utkání a já stále věřím, že můžeme postup do play-off urvat. Samo to ale nepůjde."




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

VSTUP DO DISKUZE



INZERCE
Radio Haná
INZERCE
TV Morava