Mistrovská časovka v režii okresních nadějí, ve Vidnavě obsadily dva medailové stupně

VIDNAVA – Znovu dokázala, že když usedne do sedla jakéhokoliv kola, automaticky se mění v pomyslnou štiku, která hbitě a dravě plave i v obtížných peřejích. Zatím poslední úspěch Johanny Brzobohaté je spojený s cyklistickou časovkou.

Nevídaně všestranná sportovkyně Johanna Brzobohatá dokáže medailově prorazit v nejrůznějších cyklistických disciplínách. Foto: Dušan Karásek

Devítiletá mladší žákyně z III. ZŠ Školská v Zábřehu získala v dresu Tufo Pardus Prostějov první medaili a titul vicemistryně Olomouckého kraje!  

Kopcovitou a větrnou trať v délce 11,9 km zvládla ve Vidnavě absolvovat v zimních podmínkách za 27:22 min. Opět tak zaúřadovala jako nejmladší účastník soutěže mezi staršími děvčaty a projevila cit pro kolo, který jí dovoluje střídat různé stroje napříč disciplínami a rozvíjet tak v ranném věku své dovednosti. 

Bronz pro Jaššovou  

Závod ovládla Klára Smolíková z Jeseníku, která došlapala do cíle za 26 minut a 10 sekund. Nadvládu nadějí ze šumperského okresu v dané věkové třídě podpořila bronzovým výsledkem Viktorie Jaššová ze stáje rapotínských Buldoků (29:12). 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava