Posádka ze Šumperka hodlá prohánět světového šampiona! Už v sobotu v Mohelnických lomech

MOHELNICE – Jedno je jisté už teď. Kdo se v sobotu 27. dubna vypraví do Mohelnických lomů, nebude litovat. Ve známém ráji motoristického sportu se představí elita ve dvou atraktivních disciplínách.

Řidiči sajdkár a čtyřkolek se v sobotu pustí do bitvy o další mistrovské body. Foto: fb

Po dvou týdnech od zahajovacího podniku pokračuje seriál otevřeného mistrovství republiky sajdkár a čtyřkolek dalším dílem právě v areálu rozprostírajícím se nedaleko Mohelnice.  

Zahajovací závod v Horním Újezdu se pyšnil vysokou diváckou návštěvou. Natěšenost na novou sezonu ještě navyšovala jedinečná šance vidět v akci na vlastní oči největší hvězdu Daniela Willemsena.  

Šampion versus “Vejchoďáci” 

Desetinásobný mistr světa v sajdkárkrosu se fanouškům odvděčil dechberoucí jízdou i zajímavým soubojem s bratry Vejchodovými. A právě v Mohelnických lomech by si své soupeření s českými jedničkami měli zopakovat.  

Bude domácí prostředí hrát do karet pro posádku ze Šumperka, která si zaslouží hlasitou podporu vyjádřenou maximálními decibely? Žádný správný fanda by u toho neměl chybět! 

Vstupenku pořídíte za lidovou stovku, děti do dvanácti let mají vstup zdarma. Tréninkové jízdy se spustí v 8 hodin ráno. Bitvy o další mistrovské body se naplno rozhoří půlhodinu po poledni a jejich nedílnou součástí bude zápolení v kategorii čtyřkolek.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava