Hugo Hegner řádil stylem černé ruky. Živou vodou polití Dietos otočili infarktové drama

ŠUMPERK - Před startem závěrečné čtvrtiny prohrávali o sedm zápasových bodů, a protože trápící se útok nejevil známky výraznějšího zlepšení, na vítězství Dietos proti Karlovým Varům by si vsadil asi jen málokdo. Tým amerického fotbalu ze Šumperka to ale dokázal!

Dietos otočili ve svůj prospěch houpačkové utkání, v němž oba týmy střídavě tahaly za kratší i delší konce zápasového provazu. Foto: fb

Do prvního utkání nového ročníku třetí ligy s Karlovými Vary vyběhlo na domácí straně výrazně obměněné mužstvo. Živou vodou jej polil premiérový kariérní touchdown Hugo Hegnera, jenž se postupnými krůčky propracoval ve stěžejní postavu extrémně napínavé partie.  

V hektickém závěru přidal další sedmibodový zápis, díky čemuž se konečné skóre definitivně překulilo na šumperskou stranu. Dietos před 183 platícími diváky udolali kousavé Warriors 20-16, opěvovaný hrdina Hegner se v průběhu střetnutí zapsal mezi úspěšné bodovače hned šestkrát.   

Nováčci nezklamali

“Nerad chválím jednotlivce, ale klobouk dolů zaslouží Pavel Staníček, který odehrál celý zápas jak v útoku, tak v obraně. Došlo na má slova, že máme šikovné nováčky, kteří nezklamali, a zvláště skórující Hugo Hegner se musel všem vrýt do podvědomí. Na celý tým jsem neskutečně pyšný. Na obranu, jak držela mančaft ve hře. A na útok za to, jak se do utkání uměl vrátit, a nakonec jej i zvrátit v náš prospěch,” zbilancoval vítězné drama hrající kouč hostitelů Jan Kolařík.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava